Bedankt voor het aanvullen van uw gegevens

MediLease gaat de verdere financiële beoordeling in gang zetten. Mocht deze akkoord zijn dan sturen wij u de definitieve leaseovereenkomst ter ondertekening naar u toe.

Ik heb mijn gegevens aangevuld, hoe nu verder?

Lease aangevraagd

Voor hebben wij een leaseofferte mogen opstellen.

Gegevens aangevuld

Bedankt voor het aanvullen van de gegevens voor . We hebben de gegevens ontvangen. MediLease zal nu kijken of alles goed is ingevuld zodat de volledige kredietbeoordeling kan plaatsvinden. Mochten wij daar toch nog vragen over hebben dan nemen wij nog even contact met u op.

Financiële toetsing

MediLease zal de verdere financiële beoordeling in gang zetten op basis van de door u ingevulde gegevens.

Leaseovereenkomst ontvangen

Is er een kredietakkoord? Dan zal MediLease de leaseovereenkomst opstellen voor . Deze sturen wij deze voor ondertekening per DocuSign naar u toe.

Leaseovereenkomst ondertekenen

Is de leaseovereenkomst juist en volledig ondertekend? Dan geven wij aan de leverancier(s) door dat zij mogen leveren. Op het moment dat de apparatuur is geleverd start de lease.

Neem contact op

Heeft u vragen over het vervolgtraject of over de lease? Neem dan gerust contact op met onze support desk.

Neem contact op

Heeft u vragen over het vervolgtraject of over de lease? Neem dan gerust contact op met onze support desk.

Veelgestelde vragen

Als alles correct is ingevuld streven er naar binnen één werkdag de leaseovereenkomst te hebben verstuurd.

Nadat u de leaseovereenkomst juist heeft ondertekend en geretourneerd, zullen wij uw en/of uw leverancier inlichten dat zij de gewenste apparatuur mogen leveren. In overleg met de leverancier kan er vervolgens een moment gepland worden waarop het uitkomt om de objecten in ontvangst te nemen. Dat is iets wat u zelf met de leverancier(s) kunt afstemmen.

Tussentijds aflossen is niet mogelijk. U kunt wel tussentijds afkopen. MediLease maakt voor u dan een afkoopvoorstel waarbij u de resterende termijnen in één keer afkoopt.

Indien er een financial leaseovereenkomst heeft ondertekend bent u automatisch economisch eigenaar van het object. Dit betekent dat de lease op de balans wordt geactiveerd. Na het betalen van de laatste maandtermijn zal automatisch ook het juridisch eigendom van het object worden overgedragen.
U bent te allen tijde zelf (verplicht) verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparaties van een object.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei 2024 gesloten.