Oogheelkunde

Heeft u nieuwe apparatuur op het oog voor uw optiekzaak of optometriepraktijk? Met lease kunt u direct gebruik maken van uw nieuwe apparatuur  en vanaf dag één omzet genereren.

Direct aan de slag met uw nieuwe oogheelkundige apparatuur apparatuur met een leaseoplossing van MediLease

De apparatuur die opticiens gebruiken om oogmetingen te verrichten, is onderhevig aan slijtage. Daarnaast introduceren fabrikanten doorlopend nieuwe, vaak efficiëntere oogmeet-apparatuur met nieuwe mogelijkheden en vernuftige, vaak digitale toepassingen. Dit zijn al direct heel goede redenen waarom leasen ook voor optieken een uitstekende keuze is.

Welke  oogheelkundige apparatuur kan ik leasen?

Eigenlijk alle soorten oogheelkundige apparatuur kan in de lease worden ondergebracht. Denk hierbij aan diagnostische apparatuur, zoals OCT, funduscamera’s, autorefracto-keratometers en tonometers. Maar ook refractie apparatuur, zoals phorometers en lensmeters. Ook bij de inrichting van een volledige optiek is er veel mogelijk met lease.

Starten met optiek apparatuur lease

Met een operational lease van MediLease kunt u als opticien tussentijds de apparatuur vernieuwen zonder dat dat gevolgen hoeft te hebben voor de maandelijkse leaseprijs. Ook als u als opticien groeiplannen heeft, kan MediLease u een verrassende en passende financieringsoplossing op maat bieden. Ook kunnen we u uiteraard verder helpen met een financial lease, als u bijvoorbeeld gebruik wilt maken van de investeringsaftrek.

Onze slim uitgedokterde leaseconstructies geven opticiens namelijk de ruimte om hun professie met de meest ideale hulpmiddelen uit te voeren. We denken mee over uw mogelijkheden, uw toekomstplannen en ontzorgen u van A tot Z.

Philip van den Heuvel
Meer weten over de mogelijkheden voor Oogheelkunde? Neem dan gerust contact op met onze lease-expert.

Enkele optieken, optometristen en oogklinieken die dankbaar gebruik maken van onze expertise

Villa ruimzicht
Van Ringh Optiek
Ursem Optiek
Polette
Optiek Marieke
Oogheelkundig Medisch Centrum Noord-Holland
Mestrini optiek en optometrie
Jongsma medical

Waarom leasen?

100% financiering

In tegenstelling tot een banklening, kunt u met leasing 100% van de aanschafprijs financieren. Ook zijn er verder geen extra zekerheden nodig. Indien uw organisatie de btw niet kan terugvorderen, is bij MediLease ook mogelijk om de btw mee te financieren.

Behoud van werkkapitaal

Om te kunnen groeien is het belangrijk om over werkkapitaal te beschikken. Waarom zou u uw cash vastzetten in equipment die in waarde afneemt, terwijl u dit ook voor zaken als personeel, verduurzaming en digitalisering kunt gebruiken? Met lease behoudt u uw werkkapitaal voor dit soort zaken.

Flexibiliteit

MediLease begrijpt dat investeren in vernieuwing een must is en biedt daarom mogelijkheid om tussentijds apparatuur te upgraden. Als er aanvullende apparatuur nodig is, kunt u uitbreiden via deze optie zodat uw uw organisatie met gelijkblijvende kosten altijd kan beschikken over ‘state-of-the-art’ medische apparatuur.

Hoe werkt leasen bij MediLease?

MediLease is sinds 1985 de leasespecialist in de zorg. Wij begrijpen welke leaseoplossingen het beste aansluit bij het type investering en de wensen van uw optiek, optometriepraktijk of oogkliniek. Uiteraard komen wij graag bij u langs op locatie om u hierin te adviseren.

1
2
3
4

Lease aanvragen

Heeft u nieuwe oogheelkundige apparatuur op het oog? Vraag dan voor investeringen vanaf €10.000 in oogheelkundige apparatuur een lease aan.

Ontvang een passend voorstel

Heeft u een lease aangevraagd? Voor investeringsbedragen tot €250.000 kunnen wij direct een financiële toetsing uitvoeren op het doorgegeven KvK-nummer. Zo weet u direct of het mogelijk is om de lease te realiseren. Uiteraard komen wij graag persoonlijk bij u langs om een passend voorstel uit te werken.

Onderteken digitaal de leaseovereenkomst

Gaat u akkoord met het leasevoorstel? Dan versturen wij de leaseovereenkomst digitaal naar u toe zodat u deze snel en eenvoudig kunt ondertekenen. Zoals u gewend bent kunt u vervolgens zelf de apparatuur bestellen bij de leverancier(s) van uw keuze.

Aan de slag!

Heeft u uw apparatuur volledig en in goede orde ontvangen? Dan betalen wij na uw goedkeuring de leverancier(s) uit en kunt direct aan de slag met uw nieuwe apparatuur. Zo eenvoudig is het.

Voor oogheelkundige praktijken bieden wij verschillende maatwerk leaseoplossingen:

Facility Lease

Met onze Facility Lease krijgt u een budget ter beschikking waaruit alle facturen, zowel voor deelleveringen als aanbetalingen, betaald kunnen worden. Hiermee behoudt u uw werkkapitaal en geniet u optimaal van schaalvoordelen.

Pay-per-use

Het uitgangspunt van Pay-per-use is dat u betaalt per verrichte behandeling. Niet het aanschaffen en het in eigendom hebben van de apparatuur staat centraal, maar het gebruik ervan. In tegenstelling tot koop zorgt u met pay-per-use dat inkomsten en uitgaven synchroon lopen.

MediLease Classic

Met een MediLease Classic beschikt uw onderneming altijd over de nieuwste apparatuur tegen een vast bedrag per maand. Zo blijft uw onderneming 'state of the art' en bent u altijd verzekerd van goed werkende apparatuur.

Enkele leveranciers van oogheelkundige apparatuur

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei 2024 gesloten.