Vendor Lease

Realiseer meer omzet en marge met Vendor Lease van MediLease

Philip

Waarom Vendor Lease?

Meer verkoop

Maakt het aanschaffen van uw apparatuur laagdrempeliger door het aanbieden van lease.

Betere marges

Bij lease is er minder focus op het investeringsbedrag, wat meer ruimte biedt voor additionele diensten met betere marges.

Grip op apparatuur en cliënten

Met lease kunt u de controle behouden over besluitvorming en toekomstige vervangingen.

Samen komen we tot de beste oplossing voor u en uw cliënt

Of u nu fabrikant, leverancier of reseller bent: u gaat een stapje verder voor uw cliënten. U zorgt voor medische apparatuur dat past bij de cliënt, wij verzorgen een lease die past bij de klantspecifieke situatie. U hoeft zich geen zorgen te maken over de lease, wij regelen alles. Maak kennis met het Vendor Lease Programma van MediLease.

De voordelen van Vendor Lease bij MediLease

Snelle betaling

Bij de verkoop van uw apparatuur wilt u vaak een aanbetaling ontvangen. Indien gewenst biedt MediLease uw cliënt de mogelijkheid om de aanbetaling door MediLease te laten betalen. Lees hier meer over onze Facility Lease oplossing. Op deze wijze bent u verzekerd van een gegarandeerde en snelle betaling. Doorgaans wordt u hierdoor sneller betaald dan wanner de apparatuur wordt gekocht.

Volledige ontzorging

Onze dienstverlening gaat verder dan het bieden van louter de mogelijkheid tot financiering. Bij veel leasemaatschappijen moet u zelf alles regelen voor het afhandelen van de lease. Denk hierbij aan het opvragen van jaarcijfers, de UBO, het verzamelen van ID-kaarten/ paspoorten en zorgen dat het contract volledig wordt ondertekend.
Bij MediLease nemen we dit volledig voor u uit handen en wordt de lease op een professionele wijze afgehandeld zoals u dat van een leasemaatschappij mag verwachten. Zodoende kunt u zich op uw verkoopactiviteiten blijven richten terwijl wij voor een vloeiende afhandeling van de lease zorgen.

Partnership

Met Vendor Lease van MediLease kiest u voor partnership. Dat betekent dat u zelf regie voert over het verkoopproces zoals onderhandelingen over prijs, levering en overige commerciële voorwaarden. Daarentegen staan wij wel tot uw beschikking om samen of namens u de cliënt persoonlijk te bezoeken om een maatwerk leaseoplossing uit te werken.

Hoe werkt Vendor Lease bij MediLease?

Als leasespecialist in de zorg horen we graag wat uw ambities en uitdagingen zijn. Met onze expertise, kennis en ervaringen zullen we een maatwerk Vendor Lease programma voor u opzetten, zodat we gezamenlijk uw gewenste doelstellingen kunnen bereiken. Download de Vendor Lease brochure om te zien hoe het proces in zijn werk gaat.

Vendor Lease Brochure

Ontdek onze innovatieve tools: EnquireNow

EnquireNow is het merk voor alle ontwikkelde tools van MediLease. Met EnquireNow ondersteunen wij leveranciers optimaal met het genereren van leads tot het eenvoudig en snel aanbieden van een lease aan cliënten.

EnquireNow Vendor Portal

Ontwikkeld voor leveranciers om eenvoudig en snel een lease aan te bieden aan cliënten en grip te krijgen op aanbiedingen en contracten.

EnquireNow Connect

Ontwikkeld voor leveranciers om naadloze integraties te maken tussen ons platform en eigen systemen. Denk bijvoorbeeld aan CRM- en marketingsystemen en websites.

EnquireNow Leadgenerator (WordPress Plugin)

Ontwikkeld voor leveranciers om op hun eigen website met behulp van een leasecalculator meer leads te genereren.

Enkele leveranciers die dankbaar gebruik maken van onze expertise

Veelgestelde vragen

We spreken over Vendor Lease wanneer er een lease tot stand komt met tussenkomst van een derde partij, zoals bijvoorbeeld de leverancier van de apparatuur. Zo is het gebruikelijk dat de cliënt vraagt naar de financieringsmogelijkheden bij een leverancier.

Het aanvragen van een lease is mogelijk vanaf een totaal investeringsbedrag van minimaal € 10.000 exclusief btw.

Dat hangt bijvoorbeeld af van het type apparatuur en de financiële positie van uw cliënt. Gebruikelijke looptijden voor medische apparatuur zijn 36 maanden, 48 maanden, 60 maanden en 72 maanden. Bij uitzondering zijn de looptijden van 24 maanden en 84 maanden ook mogelijk. Bent u nieuw op EnquireNow? Overleg dan met MediLease welke looptijd doorgaans gebruikt kan worden.
Tussentijds aflossen is niet mogelijk. De cliënt kan tussentijds wel afkopen. MediLease maakt dan voor uw cliënt een afkoopvoorstel waarbij de resterende termijnen in één keer worden afgekocht.

Nee, dat is niet nodig. MediLease ondersteunt een aantal facetten van de product lifecycle, waaronder de aankoop van apparatuur. We kunnen uw cliënt een budget ter beschikking stellen waaruit facturen betaald kunnen worden. Dit geldt zowel voor deelleveringen als voor aanbetalingen. Lees hier meer over onze Facility Lease oplossing.

  • Controleer voor levering bij MediLease of de leaseovereenkomst door zowel u cliënt als MediLease ondertekend is. Indien dit niet het geval is kunnen wij u niet betalen;
  • De factuur dient op naam van MediLease te staan met vermelding van de uiteindelijk cliënt;
  • Deze dient ook zeer gedetailleerd te zijn voor wat betreft de geleverde objecten, opties en serienummers.
  • U kunt de factuur per mail versturen naar facturen@medilease.nl;   
  • Na betaling door MediLease zal het eigendom op MediLease over gaan.

Hoe kunnen we u helpen?

Laat u adviseren door een expert

Meer weten over de mogelijkheden van Vendor Lease? Neem dan gerust contact op met onze lease-expert.

Direct aanmelden voor Vendor Lease

Wilt u de mogelijkheden van Vendor Lease voor uw organisatie ontdekken? Meldt u dan via onderstaande button, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Een overzicht van leveranciers, waarvan wij velen tot onze vaste partners rekenen

Staat uw organisatie er nog niet tussen?

Meldt u via onderstaand formulier dan aan:

1Bedrijfsgegevens
2Voltooien
  • Meerdere keuzes zijn mogelijk
  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 500 MB.
    Logo uploaden in .jpg of .png formaat. Optimale afmetingen 500px x 250px, maximale upload grootte 500KB.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei 2024 gesloten.