Farmacie

In apotheken is een permanente stroom van medicijnen die gehele dag aan patiënten worden uitgegeven. Ook worden er door apothekers nog steeds medicijnen samengesteld volgens een vastgelegde receptuur. Maar ook het selecteren van het merk voor het generieke medicijn is een dagelijkse taak. Niet te vergeten de medicatiebewaking, het consestent controleren of de patient de afgeleverde medicatie zonder problemen kan gebruiken. De KNMP noemt dit zelfs de belangrijkste taak van de apotheker.

Voor bovengenoemde taken is een hele set van digitale hulpmiddelen ter beschikking om de apotheek te ondersteunen. Zo zijn er voor de logistieke taak apotheker robots die nog steeds verder ontwikkeld worden en hierdoor ook in prijs afnemen. Daarnaast dient iedere apotheker te investeren in IT apparatuur (laptops, desktops, tablets servers,printers) en communicatieapparatuur. Maar ook in de pharmacie  staan de ontwikkelingen niet stil wat denkt u van dispense apparatuur of homecare die ook weer investeringen van de apotheker zullen vergen.

Allemaal aanzienlijk investeringen die dikwijls na aanschaf meteen in waarde afnemen en na enkele jaren alweer verouderd zijn. Is het verstandig om uw geld daarin te steken of is leasen niet veel verstandiger? Zullen we er samen eens over spreken? We denken mee over uw toekomst plannen en ontzorgen u van A tot Z.


Een groot voordeel van lease bij MediLease is dat u keuzevrijheid heeft in merk, type en leverancier. Een aantal bekende merken op een rij:

  • ROWA apotheek robots
  • Robopharma apotheek robots
  • E apotheek robots
  • KLS apotheek robots
  • Apostore apotheek robots

Dit bedrijfsmiddel is ook bekend als: geautomatiseerd magazijn en medicijn dispenser.

Medilease PRO
Medilease GO