Ziekenhuizen

Wij ondersteunen ziekenhuizen met fabrikant onafhankelijke Managed Equipment Services oplossingen (MediMES). 

MediLease helpt algemene-, topklinische- en academische ziekenhuizen slim te investeren.

Dagelijks wordt er in ziekenhuizen geïnvesteerd. Een grote variëteit aan investeringen qua type, aantallen en de hoeveelheid geld dat ermee gemoeid is. Ook de financiering hiervan is  divers vanuit jaarlijkse budgetten, subsidies en giften. Inkomsten komen uit de DBC-declaraties die na de behandeling ingediend kunnen worden. Pay as you earn is feitelijk een hele logische stelling. Want waarom moeten zaken voorgefinancierd worden die gedurende jaren via de DBC-declaraties teruggegeven worden. Staat het budget vast dan is het lastig niet geplande apparatuur aan te schaffen. Het apparaat is nog niet afgeschreven maar feitelijk verouderd en er is nu al een meer innovatieve op de markt waarmee ik mijn cliënten beter kan behandelen.

Leasing is een alternatieve financieringsvorm maar het service aspect bij leasing wordt steeds belangrijker. Een voorbeeld het wijzigen van apparatuur in een lease wanneer dat werkelijk is gewenst en niet te hoeven wachten tot contract is geëindigd. De kosten per maand kunnen we zelfs ongewijzigd laten.

De leaseoplossingen van Medilease hebben werkelijk toegevoegde waarde voor ziekenhuizen en passen naadloos in de (financiële) organisatie.

Bent u toe aan een goed gesprek over leasing, wij komen graag naar toe luisteren goed en bieden dan een op uw situatie aangepaste offerte aan.

Welke apparatuur kan ik leasen voor mijn ziekenhuis?

Eigenlijk alle soorten medische apparatuur kunnen worden ondergebracht in de lease. Denk hierbij aan diagnostische apparatuur, medische ICT, esthetische apparatuur, medische robotica en alle andere medische apparatuur.

Bekijk onze oplossingen voor ziekenhuizen

Rutger Hoogbergen
Meer weten over de mogelijkheden voor Ziekenhuizen? Neem dan gerust contact op met onze lease-expert.

Waarom MediMES (Managed Equipment Services)?

Merkonafhankelijk

Bij MediMES behoudt u zelf de regie over wat u bestelt en waar u dat doet. MediMES is daarom bij uitstek geschikt om apparatuur van meerdere fabrikanten te bundelen in dezelfde MES-oplossing.

Toegang tot de beste apparatuur

MediMES biedt toegang tot de nieuwste technologie, inclusief proactief lifecycle management en continue updates, zodat u de beste apparatuur kunt gebruiken en niet gebonden bent aan verouderde apparatuur.

Vang de schaarste aan (technisch) personeel op

Door met name onderhoud uit te besteden aan een specialist kunt u de schaarste aan technisch personeel opvangen, wat kan leiden tot kostenbesparingen en een efficiëntere werking van systemen.

Enkele organisaties die dankbaar gebruik maken van onze expertise

Rijnstate
OMCA
Radboud UMC

Voor ziekenhuizen bieden wij verschillende maatwerk leaseoplossingen:

MediMES

MediMES (Managed Equipment Services) hebben wij speciaal ontwikkeld voor ziekenhuizen, ZBC's en privéklinieken. Tegen een vast bedrag per maand wordt u volledig ontzorgd. van aankoop en beheer, tot vernieuwing en retourname.

Facility Lease

Met onze Facility Lease krijgt u een budget ter beschikking waaruit alle facturen, zowel voor deelleveringen als aanbetalingen, betaald kunnen worden. Hiermee behoudt u uw werkkapitaal en geniet u optimaal van schaalvoordelen.

Pay-per-use

Het uitgangspunt van Pay-per-use is dat u betaalt per verrichte behandeling. Niet het aanschaffen en het in eigendom hebben van de apparatuur staat centraal, maar het gebruik ervan. In tegenstelling tot koop zorgt u met pay-per-use dat inkomsten en uitgaven synchroon lopen.

MediLease Classic

Met een MediLease Classic beschikt uw onderneming altijd over de nieuwste apparatuur tegen een vast bedrag per maand. Zo blijft uw onderneming 'state of the art' en bent u altijd verzekerd van goed werkende apparatuur.

Uitgelichte leveranciers van medische apparatuur

Andere leveranciers van medische apparatuur voor ziekenhuizen

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei 2024 gesloten.