Veterinair

Heeft u nieuwe veterinaire apparatuur op het oog voor uw dierenartsenpraktijk of -kliniek? Met lease kunt u direct gebruik maken van uw nieuwe apparatuur  en vanaf dag één omzet genereren.

Direct aan de slag met uw nieuwe veterinaire apparatuur met een leaseoplossing van MediLease.

De zorg voor onze dieren is groot of dit nu de huisdieren, paarden of landbouwhuisdieren betreft, Evenals voor de medische specialisten voor mensen moeten de veterinaire specialisten aanzienlijk investeren om de dieren een professionele behandeling te kunnen geven en ook hier zet de toename van gespecialiseerde apparatuur zet door.

MediLease helpt u om uw groei en/of uw innovatie te realiseren. Onze slim uitgedokterde leaseconstructies geven veterinaire medici de ruimte om hun professie met de meest ideale hulpmiddelen uit te voeren. Of het nu individuele apparatuur of de inrichting van kliniek of operatiekamer betreft. We denken mee over uw mogelijkheden, uw toekomstplannen en ontzorgen u van A tot Z.

Welke veterinaire apparatuur kan ik leasen?

Alle apparatuur aangaande röntgen, dentale technieken, endoscopie, chirurgie, diagnostiek en anesthesie. Maar ook andere bedrijfsmiddelen ten behoeve van bewaking, reiniging en sterilisatie, orthopedie, MRI, echografie en CT scanners. 

Bijbehorend meubilair zoals medical cars, behandel- en operatietafels kunt u eveneens prima leasen. Mocht u toch nog twijfelen over een investering, vraag het ons dan gerust. MediLease is niet gebonden aan leveranciers daarom bepaalt u zelf het het merk en het type. Uiteraard kunt u met ons sparren over uw keuze als u daar behoefte aan heeft.

Edzard Verheyen
Meer weten over de mogelijkheden voor Veterinair? Neem dan gerust contact op met onze lease-expert.

Enkele dierenklinieken en -praktijken die dankbaar gebruik maken van onze expertise:

VetCare
Markgraven Dierenartsen
Duintop Dierenkliniek
Dierenkliniek Wolvega
Dierenkliniek Lindenholt
Dierenartsenpraktijk 'Het Centrum' - Pijnacker
De Roosberg Dier Medisch Centrum
AniCura Maastricht

Waarom leasen?

Pay as you earn

In de vergoeding die u ontvangt voor de geleverde zorg is ook een deel voor het gebruik van de apparatuur opgenomen. Bij koop moet u eerst investeren in de apparatuur voordat u hiervoor de vergoeding kunt ontvangen, terwijl u met lease ervoor zorgt dat deze inkomsten en uitgaven synchroon lopen. De ROI is direct voelbaar.

Behoud van werkkapitaal

Om te kunnen groeien is het belangrijk om over werkkapitaal te beschikken. Waarom zou u uw cash vastzetten in equipment die in waarde afneemt, terwijl u dit ook voor zaken als personeel, verduurzaming en digitalisering kunt gebruiken? Met lease behoudt u uw werkkapitaal voor dit soort zaken.

Flexibiliteit

MediLease begrijpt dat investeren in vernieuwing een must is en biedt daarom mogelijkheid om tussentijds apparatuur te upgraden. Als er aanvullende apparatuur nodig is, kunt u uitbreiden via deze optie zodat uw uw organisatie met gelijkblijvende kosten altijd kan beschikken over ‘state-of-the-art’ medische apparatuur.

Hoe werkt leasen bij MediLease?

MediLease is sinds 1985 de leasespecialist in de zorg. Wij begrijpen welke leaseoplossingen het beste aansluit bij het type investering en de wensen van uw dierenartspraktijk of -kliniek. Uiteraard komen wij graag bij u langs op locatie om u hierin te adviseren.

1
2
3
4

Lease aanvragen

Heeft u nieuwe veterinaire apparatuur op het oog? Vraag dan voor investeringen vanaf €10.000 in veterinaire apparatuur een lease aan.

Ontvang een passend voorstel

Heeft u een lease aangevraagd? Voor investeringsbedragen tot €250.000 kunnen wij direct een financiële toetsing uitvoeren op het doorgegeven KvK-nummer. Zo weet u direct of het mogelijk is om de lease te realiseren. Uiteraard komen wij graag persoonlijk bij u langs om een passend voorstel uit te werken.

Onderteken digitaal de leaseovereenkomst

Gaat u akkoord met het leasevoorstel? Dan versturen wij de leaseovereenkomst digitaal naar u toe zodat u deze snel en eenvoudig kunt ondertekenen. Zoals u gewend bent kunt u vervolgens zelf de apparatuur bestellen bij de leverancier(s) van uw keuze.

Aan de slag!

Heeft u uw apparatuur volledig en in goede orde ontvangen? Dan betalen wij na uw goedkeuring de leverancier(s) uit en kunt direct aan de slag met uw nieuwe apparatuur. Zo eenvoudig is het.

Voor ZBC’s en privéklinieken bieden wij verschillende maatwerk leaseoplossingen:

Facility Lease

Met onze Facility Lease krijgt u een budget ter beschikking waaruit alle facturen, zowel voor deelleveringen als aanbetalingen, betaald kunnen worden. Hiermee behoudt u uw werkkapitaal en geniet u optimaal van schaalvoordelen.

MediLease Classic

Met een MediLease Classic beschikt uw onderneming altijd over de nieuwste apparatuur tegen een vast bedrag per maand. Zo blijft uw onderneming 'state of the art' en bent u altijd verzekerd van goed werkende apparatuur.

Pay-per-use

Het uitgangspunt van Pay-per-use is dat u betaalt per verrichte behandeling. Niet het aanschaffen en het in eigendom hebben van de apparatuur staat centraal, maar het gebruik ervan. In tegenstelling tot koop zorgt u met pay-per-use dat inkomsten en uitgaven synchroon lopen.

Enkele leveranciers van veterinaire apparatuur

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei 2024 gesloten.