Veterinair

Heeft u nieuwe veterinaire apparatuur op het oog voor uw dierenartsenpraktijk of -kliniek? Met lease kunt u direct gebruik maken van uw nieuwe apparatuur  en vanaf dag één omzet genereren.

Direct aan de slag met uw nieuwe veterinaire apparatuur met een leaseoplossing van MediLease.

De zorg voor onze dieren is groot of dit nu de huisdieren, paarden of landbouwhuisdieren betreft, Evenals voor de medische specialisten voor mensen moeten de veterinaire specialisten aanzienlijk investeren om de dieren een professionele behandeling te kunnen geven en ook hier zet de toename van gespecialiseerde apparatuur zet door.

MediLease helpt u om uw groei en/of uw innovatie te realiseren. Onze slim uitgedokterde leaseconstructies geven veterinaire medici de ruimte om hun professie met de meest ideale hulpmiddelen uit te voeren. Of het nu individuele apparatuur of de inrichting van kliniek of operatiekamer betreft. We denken mee over uw mogelijkheden, uw toekomstplannen en ontzorgen u van A tot Z.

Welke veterinaire apparatuur kan ik leasen?

Alle apparatuur aangaande röntgen, dentale technieken, endoscopie, chirurgie, diagnostiek en anesthesie. Maar ook andere bedrijfsmiddelen ten behoeve van bewaking, reiniging en sterilisatie, orthopedie, MRI, echografie en CT scanners. 

Bijbehorend meubilair zoals medical cars, behandel- en operatietafels kunt u eveneens prima leasen. Mocht u toch nog twijfelen over een investering, vraag het ons dan gerust. MediLease is niet gebonden aan leveranciers daarom bepaalt u zelf het het merk en het type. Uiteraard kunt u met ons sparren over uw keuze als u daar behoefte aan heeft.

Philip van den Heuvel

Philip van den Heuvel

Philip is gespecialiseerd in leaseoplossingen voor veterinaire praktijken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Voor veterinaire praktijken bieden wij verschillende maatwerk leaseoplossingen:

Financial lease

Gaat u minder dan €100.000 investeren en wilt u direct investeringsaftrek kunnen claimen? Kies dan voor een financial lease. Vraag hieronder een lease aan en kies de looptijd die het beste aansluit bij uw onderneming.

Operational Lease

Met een operational lease beschikt uw onderneming altijd over de nieuwste apparatuur tegen een vast bedrag per maand. Zo blijft uw onderneming 'state of the art' en bent u altijd verzekerd van goed werkende apparatuur.

Pay-per-use

Het uitgangspunt van Pay-per-use is dat u betaalt per verrichte behandeling. Niet het aanschaffen en het in eigendom hebben van de apparatuur staat centraal, maar het gebruik ervan. Doe uw aanvraag, dan nemen wij contact met u op.

Hoe werkt leasen bij MediLease?

MediLease is al ruim 35 jaar de leasespecialist voor dierenartspraktijken en dierenklinieken. Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk aan de slag wilt met uw nieuwe apparatuur. Daarom kunt u bij ons eenvoudig en snel een leaseprijs berekenen, de gewenste looptijd selecteren en vervolgens uw lease aanvragen. Wij gaan dan direct voor u aan de slag om de financiering rond te krijgen.

1
2
3
4

Lease aanvragen

Heeft u nieuwe veterinaire apparatuur op het oog? Vraag dan eenvoudig voor investeringen vanaf €5.000 een lease aan, dan zorgen wij voor een lease die naadloos aansluit bij uw praktijk of kliniek.

Ontvang een lease offerte

Heeft u een lease aangevraagd? Dan gaan wij direct aan de slag om u een passend voorstel te doen zodat u precies weet wat er in de lease zit inbegrepen.

Laatste gegevens aanleveren

Wilt u over gaan tot de lease? Dan hebben nog een aantal gegevens nodig voor de overeenkomst zoals een geldig ID-bewijs en de ondertekenaars binnen uw organisatie.

Aan de slag

Heeft u uw apparatuur volledig en in goede orde ontvangen? Na uw goedkeuring betalen wij de leverancier uit en kunt u direct gebruik maken van uw apparatuur.

Waarom leasen?

Direct van start

Waarom wachten met investeren in nieuwe apparatuur? In plaats van dat u eerst het benodigde bedrag moet sparen, kunt u direct van start met uw nieuwe apparatuur. Hierdoor kunt u vanaf dag één omzet genereren en daarmee maandelijks leasetermijn.

Behoud van werkkapitaal

Om te kunnen groeien is het belangrijk om werkkapitaal te hebben. Dit betekent dat u cash nodig heeft om aan andere verplichtingen te voldoen. Geld dat u anders in de apparatuur had geïnvesteerd, kan nu vast en zeker meer renderend worden ingezet.

100% financiering

In tegenstelling tot een banklening, kunt u met leasing 100% van de aanschafprijs financieren. Ook zijn er verder geen extra zekerheden nodig. Indien uw organisatie de btw niet kan terugvorderen, is bij MediLease ook mogelijk om de btw mee te financieren.

Uitgelichte leveranciers van veterinaire apparatuur

,
Agidens
,
Paul Mueller Company

Enkele leveranciers van veterinaire apparatuur

Enkele dierenklinieken en -praktijken die dankbaar gebruik maken van onze expertise:

Dier Medisch Centrum de Roosberg
Dierenkliniek Kusters V.O.F.
Dierenartsenpraktijk Het Centrum
Dierenkliniek Goes
Dierenkliniek Lindenholt
Dierenkliniek Wolvega
Markgraven Dierenartsen logo
Vetcare Dierenkliniek B.V. logo
Scroll naar top

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste kennisartikelen, klant- en leveranciersverhalen als eerste in uw inbox.