Over ons

Onze missie

Ons doel is om iedere ondernemende zorgprofessional in Nederland te helpen bij het verwezenlijken van hun groei en innovatie ambities, zodat zij de beste zorg kunnen verlenen aan hun patiënten.

Sinds 1985 dé businesspartner voor groei en innovatie in de zorg

Iedere ondernemende zorgprofessional in Nederland moet aan de hand van de beste apparatuur de hoogst kwalitatief haalbare zorg kunnen bieden aan zijn patiënten. Dat is onze stellige overtuiging. Daarom reikt de betrokkenheid van MediLease verder dan alleen de lease oplossingen. Binnen de door u geschetste strategie met betrekking tot uw kliniek of praktijk, zorgen wij ervoor dat u financieel optimaal gefaciliteerd wordt. Als u bijvoorbeeld mikt op autonome groei, dan zorgen wij ervoor dat u kunt beschikken over de nieuwe apparatuur. Maar als de focus ligt op externe groei dan kunnen we samen met u op zoek gaan naar overname- of fusiekandidaten. MediLease stelt graag haar netwerk, kennis en kunde aan u beschikbaar. We kunnen voorts het proces begeleiden en de zakelijk kant behartigen als uw business partner. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Waarom MediLease?

Persoonlijk

Een grote investering in een nieuwe medische apparatuur betreft maatwerk. Daarom komen we graag bij u langs om u te adviseren in een financieringsoplossing die uw onderneming als gegoten past. Onze kracht is om nauw samen te werken met de leverancier die u zelf heeft gekozen.

Bankonafhankelijk

Bij grote investeringen kan een bank veel grip hebben op uw organisatie wanneer u dit financiert met een lening of met een lopend krediet. MediLease is bankonafhankelijk. Door te kiezen voor MediLease, gaat de lease dus niet ten koste van bestaande banklijnen en zijn er geen algemene zekerheden – verpandingen – vereist.

Maatwerk

MediLease is het boutique kantoor van Nederland in het leasen van medische apparatuur. Met toewijding voor ons vak en een uitgesproken betrokkenheid naar onze klanten toe, vertalen wij onze schat aan expertise in een maatwerkoplossing.

Profiteer van onze kennis en ervaring

We hebben in de loop van ons tientallen jaren bestaan de do’s en dont’s van de medische sector goed leren kennen. We weten waar de pijnpunten zitten, hoe we die kunnen wegnemen door mee te denken en vooruit te kijken en hoe we tot bevredigende financieringen kunnen komen. Mede daarom onderhouden we langdurige relaties met onze cliënten. Zij vertrouwen op ons oordeel en wij zijn altijd beschikbaar als sparringpartner en adviseur. Wij selecteren onze medewerkers op de competentie om in die behoefte te kunnen voorzien. Maar MediLease kent ook de huidige vraagstukken in de zorg als geen ander en speelt er samen met haar opdrachtgevers handig en effectief op in. We noemen enkele actuele punten:

Het team van MediLease

Wilt u direct contact met één van de werknemers binnen MediLease of bent u benieuwd naar ons team? Lees dan verder.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste kennisartikelen, klant- en leveranciersverhalen als eerste in uw inbox.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 18 mei en vrijdag 19 mei 2023 gesloten.