Over ons

De zorg iedere dag een beetje beter maken

Onze missie

Ons intrinsieke doel, als medische leaseboutique, is om iedere ondernemende zorgprofessional in Nederland te helpen bij het verwezenlijken van hun groei en innovatie ambities, zodat zij de beste zorg kunnen verlenen aan hun patiënten. Wij nemen hiervoor de tijd om ons werkelijk te verdiepen in uw problematiek want: we care about you!

Sinds 1985 dé businesspartner voor groei en innovatie in de zorg

Iedere ondernemende zorgprofessional in Nederland moet aan de hand van de beste apparatuur de hoogst kwalitatief haalbare zorg kunnen bieden aan zijn patiënten. Dat is onze stellige overtuiging. Daarom reikt de betrokkenheid van MediLease verder dan alleen de lease oplossingen. Binnen de door u geschetste strategie met betrekking tot uw kliniek of praktijk, zorgen wij ervoor dat u financieel optimaal gefaciliteerd wordt. Als u bijvoorbeeld mikt op autonome groei, dan zorgen wij ervoor dat u kunt beschikken over de nieuwe apparatuur. Maar als de focus ligt op externe groei dan kunnen we samen met u op zoek gaan naar overname- of fusiekandidaten. MediLease stelt graag haar netwerk, kennis en kunde aan u beschikbaar. We kunnen voorts het proces begeleiden en de zakelijk kant behartigen als uw business partner. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Waarom MediLease?

Onafhankelijk

MediLease is uit principe onafhankelijk. Wij zijn dus niet gebonden aan een merk, leverancier of financiële instelling. Wij zijn van mening dat u zelf de regie moet behouden over wat u bestelt en waar u dat doet. Omdat wij bogen op een ijzersterk netwerk van partners, kunnen wij u hier uiteraard wel bij ondersteunen.

Focus

De kracht van MediLease ligt in onze exclusieve focus op de medische sector. Als gespecialiseerde leasemaatschappij begrijpen we de markt door en door. Met decennialange ervaring hebben we diepgaand inzicht verworven in de behoeften en uitdagingen van onze cliënten en partners en hebben we producten ontwikkeld die naadloos aansluiten.

Boutique kantoor

MediLease is het boutique kantoor van Nederland in het leasen van medische apparatuur. Met toewijding voor ons vak en een uitgesproken betrokkenheid naar onze klanten toe, vertalen wij onze schat aan expertise in een maatwerkoplossing. In MediLease vindt u dan ook geen doorsnee lease fabriek, maar een werkelijke leaseboutique.

Profiteer van onze kennis en ervaring

We hebben in de loop van ons tientallen jaren bestaan de do’s en dont’s van de medische sector goed leren kennen. We weten waar de pijnpunten zitten, hoe we die kunnen wegnemen door mee te denken en vooruit te kijken en hoe we tot bevredigende financieringen kunnen komen. Mede daarom onderhouden we langdurige relaties met onze cliënten. Zij vertrouwen op ons oordeel en wij zijn altijd beschikbaar als sparringpartner en adviseur. Wij selecteren onze medewerkers op de competentie om in die behoefte te kunnen voorzien. Maar MediLease kent ook de huidige vraagstukken in de zorg als geen ander en speelt er samen met haar opdrachtgevers handig en effectief op in. We noemen enkele actuele punten:

Het team van MediLease

Wilt u direct contact met één van de werknemers binnen MediLease of bent u benieuwd naar ons team? Lees dan verder.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei 2024 gesloten.