Brancheverenigingen

Vergroot de toegevoegde waarde voor uw leden met een leasepartner die gespecialiseerd is in de zorg.

De noodzaak van innoveren in de zorg

De technologische ontwikkelingen in de zorg zijn niet te stuiten. Dat is goed nieuws voor de patiënt want al die vernieuwingen beogen de kwaliteit van zorg te verhogen. Voor zorgprofessionals zijn er echter meer redenen die innoveren noodzakelijk maken. Zo zijn de vergrijzing, de langere levensverwachting, een bewustere levenshouding en digitalisering belangrijke redenen om als zorginstelling continue te investeren in nieuwe technologie. Vaak zijn hier grote investeringen mee gemoeid, waar een passende financieringsoplossing aan ten grondslag ligt.

Vergroot de toegevoegde waarde voor uw leden met een leasepartner met als specialisatie de zorg

Met ruim 35 jaar ervaring in de zorg, kennen wij de do’s en dont’s van alle medische segmenten. Wij begrijpen waar de uitdagingen liggen voor uw leden en welke financieringsoplossing daar het beste bij aansluit.

Zo is het in de tandheelkunde enorm belangrijk om maximaal gebruik te kunnen maken van de investeringsaftrek, terwijl het binnen ziekenhuizen belangrijk is om zonder budgetbeperkingen te kunnen investeren in nieuwe apparatuur. Maar welke financieringsoplossing sluit hier bij aan? Wij vertellen daar graag meer over en gaan desgewenst langs bij uw leden om hen te adviseren in een passende oplossing.

Rutger Hoogbergen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van lease voor uw leden? Neem dan contact op.

Wij zijn lease experts die uw branche goed kennen

MediLease wendt haar ervaring graag aan om (mogelijke) cliënten zo direct mogelijk aan te spreken in hun vakgebied. Op basis van de vele cases die ons bedrijf rijk is, hebben we een indeling gemaakt van medische specialisaties.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei 2024 gesloten.