MediLease Classic

Altijd toegang tot de nieuwste medische apparatuur voor een vast bedrag per maand

Waarom MediLease Classic?

Flexibiliteit

U heeft de mogelijkheid om tussentijds apparatuur toe te voegen of te upgraden.

Pay as you earn

In tegenstelling tot koop zorgt u met lease dat inkomsten en uitgaven synchroon lopen.

Behoud van werkkapitaal

Met lease behoudt u uw werkkapitaal voor zaken als personeel, verduurzaming, etc.

Wat is MediLease Classic?

MediLease Classic is een flexibele leaseoplossing voor medische apparatuur waarbij u betaalt voor het gebruik van de apparatuur. U heeft de mogelijkheid om tussentijds apparatuur te upgraden of uit te breiden. Zo kunt u uw organisatie altijd voorzien van de nieuwste medische technologie, zonder de financiële last van directe aanschaf. Bij MediLease begrijpen we dat uw investeringsbehoeften uniek zijn en bieden daarom de MediLease Classic als maatwerk leaseoplossingen aan zodat deze aansluit bij uw wensen.

De voordelen van MediLease Classic

Pay as you earn

In de vergoeding die u ontvangt voor de geleverde zorg is ook een deel voor het gebruik van de apparatuur opgenomen. Bij koop moet u eerst investeren in de apparatuur voordat u hiervoor de vergoeding kunt ontvangen, terwijl u met lease ervoor zorgt dat deze inkomsten en uitgaven synchroon lopen. De ROI is direct voelbaar.

Behoud van werkkapitaal

Om te kunnen groeien is het belangrijk om over werkkapitaal te beschikken. Waarom zou u uw cash vastzetten in equipment die in waarde afneemt, terwijl u dit ook voor zaken als personeel, verduurzaming en digitalisering kunt gebruiken? Met lease behoudt u uw werkkapitaal voor dit soort zaken.

Tussentijds apparatuur upgraden

MediLease begrijpt dat investeren in vernieuwing een must is en biedt daarom mogelijkheid om tussentijds apparatuur te upgraden. Als er aanvullende apparatuur nodig is, kunt u uitbreiden via deze optie zodat uw uw organisatie met gelijkblijvende kosten altijd kan beschikken over ‘state-of-the-art’ medische apparatuur.

100% financiering

In tegenstelling tot een banklening, kunt u met leasing 100% van de aanschafprijs financieren. Ook zijn er normaalgesproken geen aanvullende zekerheden nodig.

Geen voorfinanciering van de btw

Indien uw organisatie de btw niet kan terugvorderen moet u btw als kostenpost opvoeren. Bij MediLease kunnen wij de btw voor u meefinancieren zodat deze maandelijks over de leasetermijnen in rekening wordt gebracht.

Investeren zonder budget

Voor nieuwe leaseovereenkomsten geldt dikwijls wanneer deze gedurende het jaar worden gestart, ze geen invloed hebben op de lopende budgetten. Dit komt omdat er gedurende een beperkte periode van dat jaar slechts een vast maandbedrag wordt gefactureerd. Dit houdt in dat er zonder budget geïnvesteerd kan worden en dat de voordelen van de nieuwe apparatuur onmiddellijk kunnen worden ingezet.

Hoe werkt leasen bij MediLease?

MediLease is sinds 1985 de leasespecialist in de zorg. Wij begrijpen welke leaseoplossingen het beste aansluit bij het type investering en de wensen van uw organisatie. Uiteraard komen wij graag bij u langs op locatie om u hierin te adviseren.

1
2
3
4

Lease aanvragen

Heeft u nieuwe medische apparatuur op het oog? Vraag dan voor investeringen vanaf €10.000 in medische apparatuur een lease aan.

Ontvang een passend voorstel

Heeft u een lease aangevraagd? Voor investeringsbedragen tot €250.000 kunnen wij direct een financiële toetsing uitvoeren op het doorgegeven KvK-nummer. Zo weet u direct of het mogelijk is om de lease te realiseren. Uiteraard komen wij graag persoonlijk bij u langs om een passend voorstel uit te werken.

Onderteken digitaal de leaseovereenkomst

Gaat u akkoord met het leasevoorstel? Dan versturen wij de leaseovereenkomst digitaal naar u toe zodat u deze snel en eenvoudig kunt ondertekenen. Zoals u gewend bent kunt u vervolgens zelf de apparatuur bestellen bij de leverancier(s) van uw keuze.

Aan de slag!

Heeft u uw apparatuur volledig en in goede orde ontvangen? Dan betalen wij na uw goedkeuring de leverancier(s) uit en kunt direct aan de slag met uw nieuwe apparatuur. Zo eenvoudig is het.

Waarom MediLease?

Onafhankelijk

MediLease is uit principe onafhankelijk. Wij zijn dus niet gebonden aan een merk, leverancier of financiële instelling. Wij zijn van mening dat u zelf de regie moet behouden over wat u bestelt en waar u dat doet. Omdat wij bogen op een ijzersterk netwerk van partners, kunnen wij u hier uiteraard wel bij ondersteunen.

Focus

De kracht van MediLease ligt in onze exclusieve focus op de medische sector. Als gespecialiseerde leasemaatschappij begrijpen we de markt door en door. Met decennialange ervaring hebben we diepgaand inzicht verworven in de behoeften en uitdagingen van onze cliënten en partners en hebben we producten ontwikkeld die naadloos aansluiten.

Boutique kantoor

MediLease is het boutique kantoor van Nederland in het leasen van medische apparatuur. Met toewijding voor ons vak en een uitgesproken betrokkenheid naar onze klanten toe, vertalen wij onze schat aan expertise in een maatwerkoplossing. In MediLease vindt u dan ook geen doorsnee lease fabriek, maar een werkelijke leaseboutique.

Enkele organisaties die dankbaar gebruik maken van onze expertise

FysioCapelle
Lijfkracht fysiotherapie
Radboud UMC
Intravacc
Lassus tandartsen logo
Kindertandarts Gouda
Service Apotheek Bilgaard
Service apotheek bonnehus

Hoe kunnen we u helpen?

Laat u adviseren door een expert

Meer weten over de mogelijkheden van MediLease Classic? Neem dan gerust contact op met onze lease-expert.

Direct een lease aanvragen

Heeft u nieuwe medische apparatuur op het oog en wilt u deze in de lease onderbrengen? Vraag dan voor investeringen vanaf €10.000 in medische apparatuur direct uw lease aan.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei 2024 gesloten.