Onze visie & kernwaarden

 We care about you  
 since 1985.

MediLease heeft een naam hoog te houden in de medische sector. Als onafhankelijke leasespecialist verrassen we sinds 1985 ondernemende zorgprofessionals met slimme lease oplossingen. Vooral op technologisch gebied is er sindsdien veel vooruitgang geboekt. MediLease heeft veel van die ‘sprongen voorwaarts’ mogen financieren. Dat doen we als onafhankelijke financiële partner die zichzelf bovendien het doel heeft gesteld cliënten volledig te ontzorgen als het gaat om hun groei- en innovatieplannen. Daar slagen we al zo lang in omdat we goed luisteren naar onze cliënten, wederzijds vertrouwen opbouwen en omdat we kunnen bogen op een ijzersterk netwerk van partners.

Door zowel onze cliënten als partners met twee handen vast te pakken en oprecht naar hen te luisteren, zijn wij in staat om te doorgronden waar het écht om gaat. Dat zorgt voor een intense en hechte relatie voor de lange termijn. Dit deden we toen, doen we nu en zullen we altijd blijven we doen. Het is desalniettemin ons credo geworden: we care about you.

De 4 kernwaarden van MediLease

Toewijding

Met ons hart en ziel zetten we ons in voor het belang van onze cliënten.

Leasen is meer dan een tarief en is slechts een onderdeel van het grotere geheel. Wij zijn intrinsiek gemotiveerd om onze schat aan expertise en creativiteit om te zetten naar bruikbare adviezen voor ons cliënten. We gedragen ons niet als verkopende partij maar zijn een strategisch partner die naast de cliënt staat. We weten waar de pijnpunten zitten, hoe we die kunnen wegnemen door mee te denken en vooruit te kijken en hoe we tot bevredigende oplossingen kunnen komen.

Aandacht

Oprechte aandacht voor u.

Sociale erkenning en gehoord worden is voor iedereen belangrijk. Ieder persoon, iedere organisatie en iedere casus is uniek. Daarom is het contact dat wij hebben met onze cliënten en partners persoonlijk en intens. Door hen met twee handen vast te pakken en oprecht te luisteren zijn wij in staat om te doorgronden waar het écht om gaat. Dit vormt de basis voor iedere relatie.

Vertrouwen

We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Vertrouwen is de basis voor een goede relatie. Wij begrijpen dat je vertrouwen niet zomaar krijgt maar dat je het moet verdienen. Continuïteit van de relatie staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom doen we wat we zeggen en zeggen we wat we doen. Je weet wat je aan ons hebt, dat we afspraken kunnen maken. Mocht er onverhoopt iets niet goed gaan, dan laten we het weten en lossen we het netjes op.

Innovatie

Continu innoveren om te voldoen aan de verwachtingen van morgen.

Ons werkveld is aan continue verandering onderhevig. Of het nu gaat om wensen en behoeften van onze cliënten en partners, digitale transformatie of om veranderende wet- en regelgeving: innovatie is geen overbodige luxe, maar onoverkoombare noodzaak. Inmiddels hebben we van vernieuwing een kernproces binnen de organisatie gemaakt, waar iedereen onderdeel van uitmaakt.

Wij zijn de organisatie die het allemaal nét iets anders doet en dat ook wil uitstralen. Vernieuwing gaat dus over óns: over mensen die weten en accepteren dat dingen veranderen, maar ook bereid zijn om samen mee te bewegen. Verandering betekent voor ons vooruitgang en het omarmen van de toekomst.

Het team van MediLease

Wilt u direct contact met één van de werknemers binnen MediLease of bent u benieuwd naar ons team? Lees dan verder.
Scroll naar top

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste kennisartikelen, klant- en leveranciersverhalen als eerste in uw inbox.