Onze visie & kernwaarden

 We care about you since 1985.

Wij zijn geen standaard leasefabriek, maar een echte leaseboutique.

Onze visie

De kracht van focus komt tot uiting in onze aanpak bij MediLease. Door onze expertise en focus op de zorg zijn wij in staat om hoogwaardige maatwerkoplossingen te leveren en sterke, langdurige relaties opbouwen. In tegenstelling tot standaard leaseoplossingen, leggen wij de focus op de specifieke uitdagingen en behoeften van onze cliënten en partners. In MediLease vindt u dan ook geen doorsnee lease fabriek, maar een werkelijke leaseboutique. Ons motto: we care about you.

De 4 kernwaarden van MediLease

Toewijding

Met ons hart en ziel zetten we ons in voor het belang van onze cliënten.

Leasen is meer dan een tarief en is slechts een onderdeel van het grotere geheel. Wij zijn intrinsiek gemotiveerd om onze schat aan expertise en creativiteit om te zetten naar bruikbare adviezen voor onze cliënten. We gedragen ons niet als verkopende partij maar zijn een strategisch partner die naast de cliënt staat. We weten waar de pijnpunten zitten, hoe we die kunnen wegnemen door mee te denken en vooruit te kijken en hoe we tot bevredigende oplossingen kunnen komen.

Aandacht

Oprechte aandacht voor u.

Sociale erkenning en gehoord worden is voor iedereen belangrijk. Ieder persoon, iedere organisatie en iedere casus is uniek. Daarom is het contact dat wij hebben met onze cliënten en partners persoonlijk en intens. Door hen met twee handen vast te pakken en oprecht te luisteren zijn wij in staat om te doorgronden waar het écht om gaat. Dit vormt de basis voor iedere relatie.

Vertrouwen

We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Vertrouwen is de basis voor een goede relatie. Wij begrijpen dat je vertrouwen niet zomaar krijgt maar dat je het moet verdienen. Continuïteit van de relatie staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom doen we wat we zeggen en zeggen we wat we doen. Je weet wat je aan ons hebt, dat we afspraken kunnen maken. Mocht er onverhoopt iets niet goed gaan, dan laten we het weten en lossen we het netjes op.

Innovatie

Continu innoveren om te voldoen aan de verwachtingen van morgen.

Ons werkveld is aan continue verandering onderhevig. Of het nu gaat om wensen en behoeften van onze cliënten en partners, digitale transformatie of om veranderende wet- en regelgeving: innovatie is geen overbodige luxe, maar onoverkoombare noodzaak. Inmiddels hebben we van vernieuwing een kernproces binnen de organisatie gemaakt, waar iedereen onderdeel van uitmaakt.

Wij zijn de organisatie die het allemaal nét iets anders doet en dat ook wil uitstralen. Vernieuwing gaat dus over óns: over mensen die weten en accepteren dat dingen veranderen, maar ook bereid zijn om samen mee te bewegen. Verandering betekent voor ons vooruitgang en het omarmen van de toekomst.

Het team van MediLease

Wilt u direct contact met één van de werknemers binnen MediLease of bent u benieuwd naar ons team? Lees dan verder.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei 2024 gesloten.