Tandheelkunde

Investeren in nieuwe tandartsapparatuur? Houd de praktijk dan ‘state of the art’ met een slimme leaseconstructie van MediLease.

MediLease zorgt voor groei en het succes van tandheelkundige praktijken.

Bij de inrichting van een tandartspraktijk, een orthodontiepraktijk of een ander dentaal centrum, wordt vaak gedacht aan de aanschaf van alle benodigde bedrijfsmiddelen en apparatuur. Dat vergt doorgaans flinke investeringen en betekent een flinke aanslag op het beschikbare kapitaal. MediLease biedt een uitstekend financieringsalternatief waarbij u tegen overzichtelijke maandelijkse kosten over de modernste apparatuur en faciliteiten kunt beschikken, en zelfs tussentijds kunt moderniseren.

Welke tandartsapparatuur kan ik leasen?

Eigenlijk alle soorten tandartsapparatuur kunnen worden ondergebracht in de lease.

Denk hierbij aan een tandartsstoel, afzuigmotor, een autoclaaf, een behandelstoel, endo apparatuur, een gasbrander, lichtuithardingsapparatuur, mengapparatuur, een poederstraal apparaat, röntgen apparatuur, tandsteen apparatuur, ultrasoon reinigers, slijpapparatuur, sealingapparatuur, sterilisatoren en desinfectoren.

Een volledige praktijkinrichting financieren

Bij de inrichting van een dentale praktijk, dienen er veel overwegingen en keuzes gemaakt te worden. Welke afzuigapparatuur kiest u, welke sterilisatie unit, welk instrumentarium? Dan de ICT. Welk communicatiesysteem past het beste bij de workflow die u voor ogen heeft? De wachtkamer moet ook voldoen aan uw wensen. Veel tandartsen, kaakchirurgen en andere specialisten maken weloverwogen keuzes hierin en kiezen vervolgens voor een uitgekiende financiering. Die zet de investering om in behapbare maandelijkse bedragen met een lease die voorziet in tussentijdse vernieuwing zonder verhoging van kosten.

Philip van den Heuvel
Meer weten over de mogelijkheden voor Tandheelkunde? Neem dan gerust contact op met onze lease-expert.

Enkele tandheelkundige praktijken die dankbaar gebruik maken van onze expertise

Oud stratum tandartsen
Minto tandzorg
Kindertandarts Gouda
Dante mondzorg
Bergh Tandartsen
Lassus tandartsen logo

Waarom leasen?

Optimale investeringsaftrek

In tegenstelling tot koop kunt u met onze Switch Lease u optimaal gebruik maken van de investeringsaftrek (KIA) door de investering fiscaal over meerdere jaren te verdelen. Dit bespaart u al snel duizenden euro's op de investering. Onze specialisten helpen u graag verder om optimale investeringsaftrek te benutten.

Behoud van werkkapitaal

Om te kunnen groeien is het belangrijk om over werkkapitaal te beschikken. Waarom zou u uw cash vastzetten in equipment die in waarde afneemt, terwijl u dit ook voor zaken als personeel, verduurzaming en digitalisering kunt gebruiken? Met lease behoudt u uw werkkapitaal voor dit soort zaken.

Flexibiliteit

MediLease begrijpt dat investeren in vernieuwing een must is en biedt daarom mogelijkheid om tussentijds apparatuur te upgraden. Als er aanvullende apparatuur nodig is, kunt u uitbreiden via deze optie zodat uw uw organisatie met gelijkblijvende kosten altijd kan beschikken over ‘state-of-the-art’ medische apparatuur.

Hoe werkt leasen bij MediLease?

MediLease is sinds 1985 de leasespecialist in de zorg. Wij begrijpen welke leaseoplossingen het beste aansluit bij het type investering en de wensen van uw mondzorgpraktijk. Uiteraard komen wij graag bij u langs op locatie om u hierin te adviseren.

1
2
3
4

Lease aanvragen

Heeft u nieuwe tandheelkundige apparatuur op het oog? Vraag dan voor investeringen vanaf €10.000 in tandheelkundige apparatuur een lease aan.

Ontvang een passend voorstel

Heeft u een lease aangevraagd? Voor investeringsbedragen tot €250.000 kunnen wij direct een financiële toetsing uitvoeren op het doorgegeven KvK-nummer. Zo weet u direct of het mogelijk is om de lease te realiseren. Uiteraard komen wij graag persoonlijk bij u langs om een passend voorstel uit te werken.

Onderteken digitaal de leaseovereenkomst

Gaat u akkoord met het leasevoorstel? Dan versturen wij de leaseovereenkomst digitaal naar u toe zodat u deze snel en eenvoudig kunt ondertekenen. Zoals u gewend bent kunt u vervolgens zelf de apparatuur bestellen bij de leverancier(s) van uw keuze.

Aan de slag!

Heeft u uw apparatuur volledig en in goede orde ontvangen? Dan betalen wij na uw goedkeuring de leverancier(s) uit en kunt direct aan de slag met uw nieuwe apparatuur. Zo eenvoudig is het.

Voor tandheelkundige praktijken bieden wij verschillende maatwerk leaseoplossingen:

Switch Lease

Met Switch Lease kunnen tandheelkundige praktijken optimaal gebruik maken van de investeringsaftrek. Switch Lease is daarmee uitermate geschikt voor grotere projecten. Neem contact op met een van onze specialisten voor persoonlijk advies.

Facility Lease

Met onze Facility Lease krijgt u een budget ter beschikking waaruit alle facturen, zowel voor deelleveringen als aanbetalingen, betaald kunnen worden. Hiermee behoudt u uw werkkapitaal en geniet u optimaal van schaalvoordelen.

MediLease Classic

Met een MediLease Classic beschikt uw onderneming altijd over de nieuwste apparatuur tegen een vast bedrag per maand. Zo blijft uw onderneming 'state of the art' en bent u altijd verzekerd van goed werkende apparatuur.

Enkele leveranciers van tandheelkundige apparatuur

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei 2024 gesloten.