Werken bij MediLease

Bij MediLease staat de klant – en in het verlengde hiervan de kwaliteit van onze dienstverlening – centraal zonder dat dit ten koste van de productiviteit gaat. Wij denken dat om dit te bereiken, een constructieve interne samenwerking op basis van open communicatie en wederzijds respect de beste garantie op succes vormt. Om deze reden streven wij een open en laagdrempelige informele cultuur na waar zaken als eigen inbreng van nieuwe ideeën en eigen initiatief worden gewaardeerd.

Heb jij ook een hands-on mentaliteit?

We onderzoeken mogelijkheden en markten en we vragen van onze medewerkers een hands-on mentaliteit om effectief en servicegericht in de behoeftes van onze klanten te kunnen voorzien. Dat maakt ons al ruim 35 jaar een betrouwbare partner van zowel zorgprofessionals als leveranciers.

Spreekt deze benadering jou aan en heb jij affiniteit met zakelijke (financiële) dienstverlening? Draag jij de zorg ook een warm hart toe? Dan ben jij wellicht de aangewezen persoon om ons team te versterken.

Open positities

Werkstudent scannen en archiveren van klantdossiers (tijdelijk)
Heeft de financiële sector jou altijd al aangesproken en wil jij je een (tijdelijke) bijbaan naast je studie? Dan is dit misschien iets voor jou. Afgelopen jaar zijn er bij MediLease veel bedrijfsprocessen geautomatiseerd en geoptimaliseerd. Toch zijn er nog veel klantdossiers op papier die gedigitaliseerd moeten worden. Lees hieronder meer over het project.
Verkoopmedewerk(st)er binnendienst
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de financiële sector? Als verkoopmedewerker binnendienst ben je de spil in de commerciële organisatie omdat alle commerciële zaken hier samenkomen en afgehandeld worden. De nadruk van de functie ligt niet op het gebied van financiën maar meer door de telefoon toelichting geven op de mogelijkheden van leasen, het opstellen van contracten en de operationele afhandeling hiervan.
Stage (technische) bedrijfskunde
Heeft de financiële sector jou altijd al aangesproken en wil jij je ontwikkelen op het gebied van business processen en IT? Als (technisch) bedrijfskunde stagiair kom je te werken bij een organisatie waar veel kennis is op het gebied van zakelijke financiële oplossingen, onder andere voor de financiering van ICT en medische apparatuur en uiteraard van business IT. Met een goede 1 op 1 begeleiding werk je mee op het gebied van het optimaliseren en automatiseren van de bedrijfsprocessen.
Open sollicitatie
Staat jouw vacature er niet tussen maar zou je toch graag bij MediLease willen werken? Laat dan jouw sollicitatie achter.

Benieuwd naar het team?

Ben jij benieuwd wie jouw collega’s worden? Neem dan gauw een kijkje bij ons team.

Scroll naar top

We care about you

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en krijg van Bram de laatste kennisartikelen, klantverhalen en leveranciersverhalen als eerste in uw inbox.

Bram Frijlink