Werken bij MediLease

Bij MediLease staat de klant – en in het verlengde hiervan de kwaliteit van onze dienstverlening – centraal zonder dat dit ten koste van de productiviteit gaat. Wij denken dat om dit te bereiken, een constructieve interne samenwerking op basis van open communicatie en wederzijds respect de beste garantie op succes vormt. Om deze reden streven wij een open en laagdrempelige informele cultuur na waar zaken als eigen inbreng van nieuwe ideeën en eigen initiatief worden gewaardeerd.

Heb jij ook een hands-on mentaliteit?

We onderzoeken mogelijkheden en markten en we vragen van onze medewerkers een hands-on mentaliteit om effectief en servicegericht in de behoeftes van onze klanten te kunnen voorzien. Dat maakt ons al ruim 35 jaar een betrouwbare partner van zowel zorgprofessionals als leveranciers.

Spreekt deze benadering jou aan en heb jij affiniteit met zakelijke (financiële) dienstverlening? Draag jij de zorg ook een warm hart toe? Dan ben jij wellicht de aangewezen persoon om ons team te versterken.

Open positities

Stage Marketing & Communicatie

Wat doet MediLease? Zoals de bedrijfsnaam jou waarschijnlijk al doet vermoeden zijn wij actief in de financiële dienstverlening waarbij wij ons focussen op het leasen van …

Open sollicitatie

Staat de vacature die op jouw lijf geschreven is er niet tussen? Wees niet ongerust en doe een open sollicitatie. Wij nemen jouw sollicitatie zorgvuldig …

Benieuwd naar het team?

Ben jij benieuwd wie jouw collega’s worden? Neem dan gauw een kijkje bij ons team.

Scroll naar top