Werken bij MediLease

Bij MediLease staat de klant – en in het verlengde hiervan de kwaliteit van onze dienstverlening – centraal zonder dat dit ten koste van de productiviteit gaat. Wij denken dat om dit te bereiken, een constructieve interne samenwerking op basis van open communicatie en wederzijds respect de beste garantie op succes vormt. Om deze reden streven wij een open en laagdrempelige informele cultuur na waar zaken als eigen inbreng van nieuwe ideeën en eigen initiatief worden gewaardeerd.

Heb jij ook een hands-on mentaliteit?

We onderzoeken mogelijkheden en markten en we vragen van onze medewerkers een hands-on mentaliteit om effectief en servicegericht in de behoeftes van onze klanten te kunnen voorzien. Dat maakt ons al ruim 35 jaar een betrouwbare partner van zowel zorgprofessionals als leveranciers.

Spreekt deze benadering jou aan en heb jij affiniteit met zakelijke (financiële) dienstverlening? Draag jij de zorg ook een warm hart toe? Dan ben jij wellicht de aangewezen persoon om ons team te versterken.

Open positities

Accountmanager België
MediLease is de gedroomde leasepartner van de zorgsector. We dragen zorg voor de mensen in de zorg – met aantrekkelijke leasecontracten en tools. Niet toevallig is ons motto: we care about you. Daarmee zijn we in Nederland groot geworden. En dat gaan we ook doen in België. Samen met jou!
Verkoopmedewerk(st)er binnendienst
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de financiële sector? Als verkoopmedewerker binnendienst ben je de spil in de commerciële organisatie omdat alle commerciële zaken hier samenkomen en afgehandeld worden. De nadruk van de functie ligt niet op het gebied van financiën maar meer door de telefoon toelichting geven op de mogelijkheden van leasen, het opstellen van contracten en de operationele afhandeling hiervan.
Open sollicitatie
Staat jouw vacature er niet tussen maar zou je toch graag bij MediLease willen werken? Laat dan jouw sollicitatie achter.

Benieuwd naar het team?

Ben jij benieuwd wie jouw collega’s worden? Neem dan gauw een kijkje bij ons team.

Scroll naar top

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste kennisartikelen, klant- en leveranciersverhalen als eerste in uw inbox.