Leveranciers

Boost uw business!

Lease stimuleert de verkoop
Nog niet iedere producent of leverancier van medische apparatuur (en/of andere bedrijfsmiddelen), benut ten volle de omzetkansen van leasen. Dat is jammer want deze bedrijven laten soms aansprekende orders aan zich voorbij gaan. Voor zorgprofessionals kan het leasen van bedrijfsmiddelen namelijk de oplossing zijn waar ze al langer op hoopten. MediLease maakt het voor hen mogelijk met slimme lease constructies. De ervaren lease specialist ontneemt tegelijkertijd leveranciers de zorg voor het regel- en papierwerk. Wat je noemt een win-win-situatie: zorgprofessional, leverancier en MediLease profiteren er alledrie van. Door uw cliënten actief de lease opties van MediLease aan te bieden, opent u een nieuw omzetkanaal. MediLease neemt het van u over als het om de financiering gaat en handelt de overeenkomst met de cliënt af. Wij garanderen de financiële haalbaarheid en wij doen de betalingen aan u (altijd snel). Als u dan conform afspraken hebt geleverd, delen we een tevreden cliënt, een zorgprofessional die zijn vak optimaal kan uitoefenen.

Voordelen:
– Een leaseprijs werkt drempelverlagend

– Restwaarde zorgt voor een aantrekkelijke prijs

– ‘Geen budget’ is geen argument om niet aan te schaffen
– Geen papier- en regelwerk
– Snelle en zekere betaling van de facturen

Leveranciers die eenmaal deze voordelen hebben ervaren, worden onze partners. Met hen tillen wij de samenwerking naar een hoger niveau waarbij onze wederzijdse actieve houding resulteert in de verkoop van meer medische bedrijfsmiddelen, meer lease oplossingen en… meer tevreden wederzijdse klanten. Wilt u ook MediLease partner worden of eens goed uitgelegd hebben wat leasing voor u als leverancier kan betekenen klik dan hier.

Als u onderstaand formulier gebruikt, nemen we snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Boost uw business!