Financieel adviseurs

Gaat uw klant investeren in nieuwe medische apparatuur? Laten we samen optrekken om een passende financiële oplossing te bieden.

De noodzaak van innoveren in de zorg

De technologische ontwikkelingen in de zorg zijn niet te stuiten. Dat is goed nieuws voor de patiënt want al die vernieuwingen beogen de kwaliteit van zorg te verhogen. Voor zorgprofessionals zijn er echter meer redenen die innoveren noodzakelijk maken. Zo zijn de vergrijzing, de langere levensverwachting, een bewustere levenshouding en digitalisering belangrijke redenen om als zorginstelling continue te investeren in nieuwe technologie. Vaak zijn hier grote investeringen mee gemoeid, waar een passende financieringsoplossing aan ten grondslag ligt.

Vergroot de toegevoegde waarde naar uw klanten met een leasepartner die gespecialiseerd is in de zorg

Met ruim 35 jaar ervaring in de zorg, kennen wij de do’s en dont’s van alle medische segmenten. Wij begrijpen waar de uitdagingen liggen voor uw klanten en welke financieringsoplossing daar het beste bij aansluit. Wij vertellen daar graag meer over en gaan desgewenst (samen) langs bij uw klanten om hen te adviseren in een passende lease oplossing.

Rutger Hoogbergen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van lease voor uw cliënten? Neem dan contact op.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei 2024 gesloten.