Lease oplossingen

Leasevormen

Financial Lease

Financial lease is te vergelijken met een geld lening. Door te kiezen voor een financial lease bent u direct economisch eigenaar van de apparatuur. Aan het einde van de looptijd gaat ook het juridisch eigendom op u over.

Operational lease

Operational lease is te vergelijken met huur. In tegenstelling tot bij auto's is dit niet een full-service lease. Met een operational lease beschikt u altijd over de nieuwste apparatuur tegen een vast bedrag per maand.

Switch Lease

Tandheelkundige praktijken kunnen bij grote investeringen met onze Switch Lease optimaal gebruik maken van de investeringsaftrek. Benieuwd vanaf welk investeringsbedrag dit interessant is en hoeveel investeringsaftrek u kunt genieten?

Voor leveranciers

Vendor Lease

Of u nu fabrikant, leverancier of reseller bent: u gaat een stapje verder voor uw klanten. U zorgt voor een medisch apparaat dat past bij de klant, wij verzorgen een lease die past bij de klantspecifieke situatie. U hoeft zich geen zorgen te maken over de lease, wij regelen alles. Maak kennis met Vendor Lease van MediLease.

EnquireNow

EnquireNow is het online leaseportaal voor leveranciers van medische apparatuur. Hiermee kunt u eenvoudig maandbedragen berekenen, eenvoudig en snel een lease aanvragen en inzicht krijgen in de status van uw aanvragen. Te gebruiken voor investeringen vanaf €5.000,- en gratis in gebruik.

Scroll naar top

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste kennisartikelen, klant- en leveranciersverhalen als eerste in uw inbox.