Fysio en revalidatie

Heeft u nieuwe apparatuur op het oog voor uw fysiopraktijk of revalidatiecentrum? Met lease kunt u direct gebruik maken van uw nieuwe apparatuur en vanaf dag één omzet genereren.

Direct aan de slag met uw nieuwe fysio- en revalidatieapparatuur tegen een vast bedrag per maand.

Fysiotherapie praktijken en revalidatiecentra presteren beter als hun apparatuur state-of-the-art is. Als de inrichting van uw behandel- en fitnessruimten voldoen aan de actuele normen, is de kritische cliënt eerder genegen voor u te kiezen.

In plaats van dat u eerst het nodige bedrag moet sparen, kunt u met lease direct van start met uw nieuwe apparaat en kunt u dus ook direct waarde toevoegen aan uw praktijk. U hoeft patiënten namelijk (bijvoorbeeld voor een echo) niet meer door te verwijzen naar een ziekenhuis of naar een collega praktijk maar u kunt patiënten nu zelf behandelen.

MediLease biedt de ideale financiering voor deze gezondheidsprofessionals. Wij meten u een lease op maat aan die uw fysio- of revalidatieapparatuur omvat maar ook uw (groei)plannen, uw mogelijkheden en uw wensen. Ook als u besluit uw activiteiten uit te breiden met meerdere vestigingen bijvoorbeeld staat onze leasespecialisten u terzijde met raad en daad. Samen met u maken we uw groei en/of innovatieplannen mogelijk.

Welke fysio- en revalidatieapparatuur kan ik leasen?

Eigenlijk alle soorten fysio- en revalidatieapparatuur kan in de lease worden ondergebracht. Denk hierbij aan echografie apparatuur, cardio apparatuur, kracht apparatuur, shockwave apparatuur, loopbruggen, weegschalen, behandeltafels, ECG apparatuur en nog veel meer.

Een praktijkvoorbeeld met leasing

Even een voorbeeld.

Met het nieuwe echografie apparaat kunt u maandelijks 10 patiënten behandelen. Dat zijn 120 behandelingen per jaar. Stel u vraagt €70,- voor een behandeling en het maandbedrag voor het echografieapparaat bedraagt €350,- . Bij slechts 5 behandelingen heeft u de kosten van het apparaat alweer terugverdient. Lukt het u om meer dan 5 behandelingen te verkopen? Dan stijgt de omzet flink met slechts een kleine tijdsinvestering.

Met deze apparatuur kunt u dus meer mensen behandelen en meer verdienen. Bij leasen is de financiering aan het apparaat gekoppeld en met enkele behandelingen per maand kunnen de leasekosten vaak al worden terugverdiend.

Bekijk onze leaseoplossingen voor fysiopraktijken en revalidatiecentra

Philip van den Heuvel
Meer weten over de mogelijkheden voor Fysio en revalidatie? Neem dan gerust contact op met onze lease-expert.

Enkele fysiotherapeuten en revalidatiecentra die dankbaar gebruik maken van onze expertise:

Sina voetballab
Pascal Fysio
Lijfkracht fysiotherapie
Fysiotherapie Noorderbad
FysioCapelle
Fysio Gorredijk
Fysio bosbaan
Carpus Care

Waarom leasen?

Direct van start

Waarom wachten met investeren in nieuwe apparatuur? In plaats van dat u eerst het benodigde bedrag moet sparen, kunt u direct van start met uw nieuwe apparatuur. Hierdoor kunt u vanaf dag één omzet genereren en daarmee maandelijks leasetermijn.

Behoud van werkkapitaal

Om te kunnen groeien is het belangrijk om over werkkapitaal te beschikken. Waarom zou u uw cash vastzetten in equipment die in waarde afneemt, terwijl u dit ook voor zaken als personeel, verduurzaming en digitalisering kunt gebruiken? Met lease behoudt u uw werkkapitaal voor dit soort zaken.

Flexibiliteit

MediLease begrijpt dat investeren in vernieuwing een must is en biedt daarom mogelijkheid om tussentijds apparatuur te upgraden. Als er aanvullende apparatuur nodig is, kunt u uitbreiden via deze optie zodat uw uw organisatie met gelijkblijvende kosten altijd kan beschikken over ‘state-of-the-art’ medische apparatuur.

Hoe werkt leasen bij MediLease?

MediLease is al ruim 35 jaar de leasespecialist voor bewegingsspecialisten. Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk aan de slag wilt met uw nieuwe apparatuur. Daarom kunt u bij ons eenvoudig en snel een lease aanvragen voor de gewenste looptijd. Wij gaan dan direct voor u aan de slag om de financiering rond te krijgen.

1
2
3
4

Lease aanvragen

Heeft u nieuwe medische apparatuur op het oog? Vraag dan voor investeringen vanaf €10.000 in medische apparatuur een lease aan.

Ontvang een passend voorstel

Heeft u een lease aangevraagd? Voor investeringsbedragen tot €250.000 kunnen wij direct een financiële toetsing uitvoeren op het doorgegeven KvK-nummer. Zo weet u direct of het mogelijk is om de lease te realiseren. Uiteraard komen wij graag persoonlijk bij u langs om een passend voorstel uit te werken.

Onderteken digitaal de leaseovereenkomst

Gaat u akkoord met het leasevoorstel? Dan versturen wij de leaseovereenkomst digitaal naar u toe zodat u deze snel en eenvoudig kunt ondertekenen. Zoals u gewend bent kunt u vervolgens zelf de apparatuur bestellen bij de leverancier(s) van uw keuze.

Aan de slag!

Heeft u uw apparatuur volledig en in goede orde ontvangen? Dan betalen wij na uw goedkeuring de leverancier(s) uit en kunt direct aan de slag met uw nieuwe apparatuur. Zo eenvoudig is het.

Voor fysiotherapeuten en revalidatiecentra bieden wij verschillende maatwerk leaseoplossingen:

Facility Lease

Met onze Facility Lease krijgt u een budget ter beschikking waaruit alle facturen, zowel voor deelleveringen als aanbetalingen, betaald kunnen worden. Hiermee behoudt u uw werkkapitaal en geniet u optimaal van schaalvoordelen.

Pay-per-use

Het uitgangspunt van Pay-per-use is dat u betaalt per verrichte behandeling. Niet het aanschaffen en het in eigendom hebben van de apparatuur staat centraal, maar het gebruik ervan. In tegenstelling tot koop zorgt u met pay-per-use dat inkomsten en uitgaven synchroon lopen.

MediLease Classic

Met een MediLease Classic beschikt uw onderneming altijd over de nieuwste apparatuur tegen een vast bedrag per maand. Zo blijft uw onderneming 'state of the art' en bent u altijd verzekerd van goed werkende apparatuur.

Uitgelichte leveranciers van fysio- en revalidatieapparatuur

Andere leveranciers van fysio- en revalidatieapparatuur

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 18 mei en vrijdag 19 mei 2023 gesloten.