Fysio en revalidatie

Heeft u nieuwe apparatuur op het oog voor uw fysiopraktijk of revalidatiecentrum? Met lease kunt u direct gebruik maken van uw nieuwe apparatuur en vanaf dag één omzet genereren.

Direct aan de slag met uw nieuwe fysio- en revalidatieapparatuur tegen een vast bedrag per maand.

Fysiotherapie praktijken en revalidatiecentra presteren beter als hun apparatuur state-of-the-art is. Als de inrichting van uw behandel- en fitnessruimten voldoen aan de actuele normen, is de kritische cliënt eerder genegen voor u te kiezen.

In plaats van dat u eerst het nodige bedrag moet sparen, kunt u met lease direct van start met uw nieuwe apparaat en kunt u dus ook direct waarde toevoegen aan uw praktijk. U hoeft patiënten namelijk (bijvoorbeeld voor een echo) niet meer door te verwijzen naar een ziekenhuis of naar een collega praktijk maar u kunt patiënten nu zelf behandelen.

MediLease biedt de ideale financiering voor deze gezondheidsprofessionals. Wij meten u een lease op maat aan die uw fysio- of revalidatieapparatuur omvat maar ook uw (groei)plannen, uw mogelijkheden en uw wensen. Ook als u besluit uw activiteiten uit te breiden met meerdere vestigingen bijvoorbeeld staat onze leasespecialisten u terzijde met raad en daad. Samen met u maken we uw groei en/of innovatieplannen mogelijk.

Welke fysio- en revalidatieapparatuur kan ik leasen?

Eigenlijk alle soorten fysio- en revalidatieapparatuur kan in de lease worden ondergebracht. Denk hierbij aan echografie apparatuur, cardio apparatuur, kracht apparatuur, shockwave apparatuur, loopbruggen, weegschalen, behandeltafels, ECG apparatuur en nog veel meer.

Een praktijkvoorbeeld met leasing

Even een voorbeeld.

Met het nieuwe echografie apparaat kunt u maandelijks 10 patiënten behandelen. Dat zijn 120 behandelingen per jaar. Stel u vraagt €70,- voor een behandeling en het maandbedrag voor het echografieapparaat bedraagt €350,- . Bij slechts 5 behandelingen heeft u de kosten van het apparaat alweer terugverdient. Lukt het u om meer dan 5 behandelingen te verkopen? Dan stijgt de omzet flink met slechts een kleine tijdsinvestering.

Met deze apparatuur kunt u dus meer mensen behandelen en meer verdienen. Bij leasen is de financiering aan het apparaat gekoppeld en met enkele behandelingen per maand kunnen de leasekosten vaak al worden terugverdiend.

Philip van den Heuvel

Philip van den Heuvel

Philip is gespecialiseerd in leaseoplossingen voor fysiopraktijken en revalidatiecentra. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Voor fysio’s en revalidatiecentra bieden wij verschillende maatwerk leaseoplossingen:

Financial lease

Gaat u minder dan €100.000 investeren en wilt u direct investeringsaftrek kunnen claimen? Kies dan voor een financial lease. Vraag hieronder een lease aan en kies de looptijd die het beste aansluit bij uw onderneming.

Operational Lease

Met een operational lease beschikt uw onderneming altijd over de nieuwste apparatuur tegen een vast bedrag per maand. Zo blijft uw onderneming 'state of the art' en bent u altijd verzekerd van goed werkende apparatuur.

Pay-per-use

Het uitgangspunt van Pay-per-use is dat u betaalt per verrichte behandeling. Niet het aanschaffen en het in eigendom hebben van de apparatuur staat centraal, maar het gebruik ervan. Doe uw aanvraag, dan nemen wij contact met u op.

Hoe werkt leasen bij MediLease?

MediLease is al ruim 35 jaar de leasespecialist voor bewegingsspecialisten. Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk aan de slag wilt met uw nieuwe apparatuur. Daarom kunt u bij ons eenvoudig en snel een lease aanvragen voor de gewenste looptijd. Wij gaan dan direct voor u aan de slag om de financiering rond te krijgen.

1
2
3
4

Lease aanvragen

Heeft u nieuwe fysio- of revalidatieapparatuur op het oog? Vraag dan eenvoudig voor investeringen vanaf €5.000 een lease aan, dan zorgen wij voor een lease die naadloos aansluit bij uw praktijk.

Ontvang een lease offerte

Heeft u een lease aangevraagd? Dan gaan wij direct aan de slag om u een passend voorstel te doen zodat u precies weet wat er in de lease zit inbegrepen.

Laatste gegevens aanleveren

Wilt u over gaan tot de lease? Dan hebben nog een aantal gegevens nodig voor de overeenkomst zoals een geldig ID-bewijs en de ondertekenaars binnen uw organisatie.

Aan de slag

Heeft u uw apparatuur volledig en in goede orde ontvangen? Na uw goedkeuring betalen wij de leverancier uit en kunt u direct gebruik maken van uw apparatuur.

Waarom leasen?

Direct van start

Waarom wachten met investeren in nieuwe apparatuur? In plaats van dat u eerst het benodigde bedrag moet sparen, kunt u direct van start met uw nieuwe apparatuur. Hierdoor kunt u vanaf dag één omzet genereren en daarmee maandelijks leasetermijn.

Behoud van werkkapitaal

Om te kunnen groeien is het belangrijk om werkkapitaal te hebben. Dit betekent dat u cash nodig heeft om aan andere verplichtingen te voldoen. Geld dat u anders in de apparatuur had geïnvesteerd, kan nu vast en zeker meer renderend worden ingezet.

100% financiering

In tegenstelling tot een banklening, kunt u met leasing 100% van de aanschafprijs financieren. Ook zijn er verder geen extra zekerheden nodig. Indien uw organisatie de btw niet kan terugvorderen, is bij MediLease ook mogelijk om de btw mee te financieren.

Uitgelichte leveranciers van fysio- en fitnessapparatuur

Edwin van Oort
‘We zijn super tevreden met MediLease omdat jullie alles omtrent de lease voor ons uit handen nemen. De klant vindt het heel prettig dat wij dat voor ze regelen, en wij vinden het op ons beurt weer heel prettig dat jullie dat voor ons regelen.’
Edwin van Oort, Verkoopdirecteur Nederland
Enraf-Nonius – Interview met Edwin van Oort
Wijnand Weijman FysioSupplies
‘We doen wat we beloven, dat wat we van tevoren zeggen maken we ook waar.’
Wijnand Weijman, Accountmanager
FysioSupplies – Interview met Wijnand Weijman

Enkele leveranciers van fysio- en revalidatieapparatuur

Enkele fysiotherapeuten en sportscholen die dankbaar gebruik maken van onze expertise:

Feel Good Fitness Factory
Fysio Bosbaan
Fysiotherapie Noorderbad
Sina voetballab
Fysiotherapie Zeeman
Carpus Care
Lijfkracht Fysiotherapie
FysioCapelle
Scroll naar top

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste kennisartikelen, klant- en leveranciersverhalen als eerste in uw inbox.