Laboratoria

Investeren in nieuwe laboratoriumapparatuur? Met een slimme leaseconstructie van MediLease helpen we uw groeiambities te realiseren.

Voldoen aan de hoogste standaarden met de nieuwste apparatuur tegen een vast bedrag per maand.

De technologische ontwikkelingen razen maar door binnen de wereld van laboratoria. Door de groeiende problemen en eisen van deze wereld, is de behoefte groot om als laboratorium efficiënter en effectiever te kunnen werken. De noodzaak om te moderniseren en traditionele apparatuur en methoden te vervangen voor meer geavanceerde digitale oplossingen is daarom groot.

Het is zaak om de meest innovatieve apparatuur in huis te hebben om het werk met hoogste standaarden te kunnen uitvoeren en om uw uitstekende reputatie te kunnen handhaven.

Welke apparatuur kan ik leasen voor mijn laboratorium?

Met het inrichten van een laboratorium zijn aanzienlijke investeringen in onderzoeksapparatuur gemoeid. Een enorme variëteit aan apparatuur en software zoals microscopen, centrifuges, incubatoren, koel-, vries-, meng- en kweekapparatuur, en een verscheidenheid aan diagnostische apparatuur. Maar ook IT, laptops, desktops, servers, discs, tablets en printers. Daarnaast nog de communicatie, netwerkapparatuur en andere smart devices die steeds meer in opkomst zijn.

Starten met leasing

Heeft u weleens leasing overwogen? Waarbij inkomsten en uitgaven gelijk gaan lopen en u met de omwisselmogelijkheid tegen steeds gelijke maandprijzen de meest innovatieve apparatuur in huis kunt hebben?

Laten we hier samen eens over spreken. We denken graag mee over uw toekomstplannen en ontzorgen u van A tot Z.

Bekijk onze leaseoplossingen voor laboratoria

Rutger Hoogbergen
Meer weten over de mogelijkheden voor Laboratoria? Neem dan gerust contact op met onze lease-expert.

Enkele organisaties die dankbaar gebruik maken van onze expertise

GC Biotech
Intravacc

Waarom leasen?

100% financiering

In tegenstelling tot een banklening, kunt u met leasing 100% van de aanschafprijs financieren. Ook zijn er verder geen extra zekerheden nodig. Indien uw organisatie de btw niet kan terugvorderen, is bij MediLease ook mogelijk om de btw mee te financieren.

Behoud van werkkapitaal

Om te kunnen groeien is het belangrijk om over werkkapitaal te beschikken. Waarom zou u uw cash vastzetten in equipment die in waarde afneemt, terwijl u dit ook voor zaken als personeel, verduurzaming en digitalisering kunt gebruiken? Met lease behoudt u uw werkkapitaal voor dit soort zaken.

Flexibiliteit

MediLease begrijpt dat investeren in vernieuwing een must is en biedt daarom mogelijkheid om tussentijds apparatuur te upgraden. Als er aanvullende apparatuur nodig is, kunt u uitbreiden via deze optie zodat uw uw organisatie met gelijkblijvende kosten altijd kan beschikken over ‘state-of-the-art’ medische apparatuur.

Hoe werkt leasen bij MediLease?

MediLease is sinds 1985 de leasespecialist in de zorg. Wij begrijpen welke leaseoplossingen het beste aansluit bij het type investering en de wensen van uw laboratorium. Uiteraard komen wij graag bij u langs op locatie om u hierin te adviseren.

1
2
3
4

Lease aanvragen

Heeft u nieuwe laboratoriumapparatuur op het oog? Vraag dan voor investeringen vanaf €10.000 in laboratoriumapparatuur een lease aan.

Ontvang een passend voorstel

Heeft u een lease aangevraagd? Voor investeringsbedragen tot €250.000 kunnen wij direct een financiële toetsing uitvoeren op het doorgegeven KvK-nummer. Zo weet u direct of het mogelijk is om de lease te realiseren. Uiteraard komen wij graag persoonlijk bij u langs om een passend voorstel uit te werken.

Onderteken digitaal de leaseovereenkomst

Gaat u akkoord met het leasevoorstel? Dan versturen wij de leaseovereenkomst digitaal naar u toe zodat u deze snel en eenvoudig kunt ondertekenen. Zoals u gewend bent kunt u vervolgens zelf de apparatuur bestellen bij de leverancier(s) van uw keuze.

Aan de slag!

Heeft u uw apparatuur volledig en in goede orde ontvangen? Dan betalen wij na uw goedkeuring de leverancier(s) uit en kunt direct aan de slag met uw nieuwe apparatuur. Zo eenvoudig is het.

Voor ZBC’s en privéklinieken bieden wij verschillende maatwerk leaseoplossingen:

Facility Lease

Met onze Facility Lease krijgt u een budget ter beschikking waaruit alle facturen, zowel voor deelleveringen als aanbetalingen, betaald kunnen worden. Hiermee behoudt u uw werkkapitaal en geniet u optimaal van schaalvoordelen.

Pay-per-use

Het uitgangspunt van Pay-per-use is dat u betaalt per verrichte behandeling. Niet het aanschaffen en het in eigendom hebben van de apparatuur staat centraal, maar het gebruik ervan. In tegenstelling tot koop zorgt u met pay-per-use dat inkomsten en uitgaven synchroon lopen.

MediLease Classic

Met een MediLease Classic beschikt uw onderneming altijd over de nieuwste apparatuur tegen een vast bedrag per maand. Zo blijft uw onderneming 'state of the art' en bent u altijd verzekerd van goed werkende apparatuur.

Enkele leveranciers van laboratoriumapparatuur

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei 2024 gesloten.