Laboratoria

Investeren in nieuwe laboratoriumapparatuur? Met een slimme leaseconstructie van MediLease helpen we uw groeiambities te realiseren.

Voldoen aan de hoogste standaarden met de nieuwste apparatuur tegen een vast bedrag per maand.

De technologische ontwikkelingen razen maar door binnen de wereld van laboratoria. Door de groeiende problemen en eisen van deze wereld, is de behoefte groot om als laboratorium efficiënter en effectiever te kunnen werken. De noodzaak om te moderniseren en traditionele apparatuur en methoden te vervangen voor meer geavanceerde digitale oplossingen is daarom groot.

Het is zaak om de meest innovatieve apparatuur in huis te hebben om het werk met hoogste standaarden te kunnen uitvoeren en om uw uitstekende reputatie te kunnen handhaven.

Welke apparatuur kan ik leasen voor mijn laboratorium?

Met het inrichten van een laboratorium zijn aanzienlijke investeringen in onderzoeksapparatuur gemoeid. Een enorme variëteit aan apparatuur en software zoals microscopen, centrifuges, incubatoren, koel-, vries-, meng- en kweekapparatuur, en een verscheidenheid aan diagnostische apparatuur. Maar ook IT, laptops, desktops, servers, discs, tablets en printers. Daarnaast nog de communicatie, netwerkapparatuur en andere smart devices die steeds meer in opkomst zijn.

Starten met leasing

Heeft u weleens leasing overwogen? Waarbij inkomsten en uitgaven gelijk gaan lopen en u met de omwisselmogelijkheid tegen steeds gelijke maandprijzen de meest innovatieve apparatuur in huis kunt hebben?

Laten we hier samen eens over spreken. We denken graag mee over uw toekomstplannen en ontzorgen u van A tot Z.

Leo Frijlink

Leo Frijlink

Leo is gespecialiseerd in leaseoplossingen voor laboratoria. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Voor laboratoria bieden wij verschillende maatwerk leaseoplossingen:

Financial lease

Gaat u minder dan €100.000 investeren en wilt u direct investeringsaftrek kunnen claimen? Kies dan voor een financial lease. Vraag hieronder een lease aan en kies de looptijd die het beste aansluit bij uw onderneming.

Operational Lease

Met een operational lease beschikt uw onderneming altijd over de nieuwste apparatuur tegen een vast bedrag per maand. Zo blijft uw onderneming 'state of the art' en bent u altijd verzekerd van goed werkende apparatuur.

Pay-per-use

Het uitgangspunt van Pay-per-use is dat u betaalt per verrichte behandeling. Niet het aanschaffen en het in eigendom hebben van de apparatuur staat centraal, maar het gebruik ervan. Doe uw aanvraag, dan nemen wij contact met u op.

Hoe werkt leasen bij MediLease?

MediLease is al ruim 35 jaar de leasespecialist in de zorg. Wij begrijpen welke leaseoplossingen het beste aansluit bij het type investering en de wensen van uw laboratorium. Uiteraard komen wij graag bij u langs op locatie om u hierin te adviseren.  

1
2
3
4

Lease aanvragen

Heeft u nieuwe laboratoriumapparatuur op het oog? Vraag dan eenvoudig voor investeringen vanaf €5.000 een lease aan, dan zorgen wij voor een lease die naadloos aansluit bij uw laboratorium.

Ontvang een passend voorstel

Heeft u een lease aangevraagd? Dan gaan wij direct aan de slag om u een passend voorstel te doen en doen een financiële toetsing op het doorgegeven KvK-nummer.

Laatste gegevens aanleveren

Wilt u over gaan tot de lease? Dan hebben nog een aantal gegevens nodig voor het opstellen van de lease overeenkomst. Denk aan een geldig ID-bewijs, de UBO's en ondertekenaars binnen uw organisatie.

Aan de slag

Heeft u uw apparatuur volledig en in goede orde ontvangen? Dan betalen wij na uw goedkeuring de leverancier(s) uit en kunt direct aan de slag met uw nieuwe apparatuur.

Waarom leasen?

Tussentijds upgraden

Wat gisteren state-of-the-art apparatuur was in uw laboratorium, kan morgen weer verouderd zijn. Om dit te ondervangen heeft u met operational lease de optie om tussentijds apparatuur te upgraden. Zo behoudt u uw uitstekende reputatie.

Behoud van werkkapitaal

Om te kunnen groeien is het belangrijk om werkkapitaal te hebben. Dit betekent dat u cash nodig heeft om aan andere verplichtingen te voldoen. Geld dat u anders in de apparatuur had geïnvesteerd, kan nu vast en zeker meer renderend worden ingezet.

100% financiering

In tegenstelling tot een banklening, kunt u met leasing 100% van de aanschafprijs financieren. Ook zijn er verder geen extra zekerheden nodig. Indien uw organisatie de btw niet kan terugvorderen, is bij MediLease ook mogelijk om de btw mee te financieren.

Uitgelichte leveranciers van laboratoriumapparatuur

,
Agidens
,
Paul Mueller Company

Enkele leveranciers van laboratoriumapparatuur

Enkele laboratoria die dankbaar gebruik maken van onze expertise

Apotheek Bilgaard
Radboud UMC logo
Apotheek Bonnehus
Rijnstate logo
Scroll naar top

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste kennisartikelen, klant- en leveranciersverhalen als eerste in uw inbox.