Huidklinieken

Heeft u nieuwe apparatuur op het oog voor uw huidkliniek? Met lease kunt u direct gebruik maken van uw nieuwe apparatuur en vanaf dag één omzet genereren.

Direct aan de slag met uw nieuwe esthetische apparatuur met een leaseoplossing van MediLease.

In huidcentra wordt veel innovatieve apparatuur toegepast. Bijvoorbeeld voor endermologie, microdermabrasie, anti-aging en cryo behandelingen. Er zijn vele soorten en typen IPL apparatuur en lasers. Veel van die bedrijfsmiddelen stellen de beauty professional in staat zorgvuldiger én efficiënter het esthetische werk te doen. Ze kunnen meer behandelingen in minder tijd uitvoeren.

Toch is de aanschaf van een apparaat voor velen vaak een moeilijke keuze. Men vraagt zich af of de investering zich wel terugverdient en hoe de investering gefinancierd moet worden. Met een lease oplossing van MediLease kunt u snel door het gewenste apparaat te leasen. Daarmee bespaart u zich hoge investeringskosten kunt u direct geld verdienen.

Welke esthetische apparatuur kan ik leasen?

Eigenlijk alle soorten esthetische apparatuur kan in de lease worden ondergebracht. Denk hierbij aan IPL-apparatuur, lasers, cryo-apparatuur, trilplaten, ontharingsapparatuur, beauty- & wellness apparatuur en lymfedrainage.

Een praktijkvoorbeeld met leasing

Even een voorbeeld. Stel, uw huidkliniek heeft 100 klanten die gemiddeld 4 keer per jaar voor een behandeling komen. Dat zijn 400 behandelingen per jaar. Met het nieuwe apparaat biedt u daarnaast een speciale behandeling aan met behandelprijzen tussen de €100,- en €250,-. Lukt het u om 100 behandelingen te verkopen dan stijgt de omzet flink met slechts een kleine tijdsinvestering. Met deze apparatuur kunt u dus meer mensen behandelen en meer verdienen.

Met lease is de financiering aan het apparaat gekoppeld en met enkele behandelingen per maand kunnen de leasekosten vaak al worden terugverdiend.

Bekijk onze leaseoplossingen voor huidklinieken

Edzard Verheyen
Meer weten over de mogelijkheden voor Huidklinieken? Neem dan gerust contact op met onze lease-expert.

Enkele huidklinieken die dankbaar gebruik maken van onze expertise

Amsterdam Cosmetic Clinic
Prins Huidtherapie
Supreme Laser Clinic
Solution Clinic
SkinLab Maastricht
Juuls Clinic
Studio Ka Body&Mind Therapies
Kliniek voor esthetische geneeskunde

Waarom leasen?

Pay as you earn

In de vergoeding die u ontvangt voor de geleverde zorg is ook een deel voor het gebruik van de apparatuur opgenomen. Bij koop moet u eerst investeren in de apparatuur voordat u hiervoor de vergoeding kunt ontvangen, terwijl u met lease ervoor zorgt dat deze inkomsten en uitgaven synchroon lopen. De ROI is direct voelbaar.

Behoud van werkkapitaal

Om te kunnen groeien is het belangrijk om over werkkapitaal te beschikken. Waarom zou u uw cash vastzetten in equipment die in waarde afneemt, terwijl u dit ook voor zaken als personeel, verduurzaming en digitalisering kunt gebruiken? Met lease behoudt u uw werkkapitaal voor dit soort zaken.

Flexibiliteit

MediLease begrijpt dat investeren in vernieuwing een must is en biedt daarom mogelijkheid om tussentijds apparatuur te upgraden. Als er aanvullende apparatuur nodig is, kunt u uitbreiden via deze optie zodat uw uw organisatie met gelijkblijvende kosten altijd kan beschikken over ‘state-of-the-art’ medische apparatuur.

Hoe werkt leasen bij MediLease?

MediLease is sinds 1985 de leasespecialist in de zorg. Wij begrijpen welke leaseoplossingen het beste aansluit bij het type investering en de wensen van uw huidkliniek. Uiteraard komen wij graag bij u langs op locatie om u hierin te adviseren.

1
2
3
4

Lease aanvragen

Heeft u nieuwe medisch esthetische apparatuur op het oog? Vraag dan voor investeringen vanaf €10.000 in medische apparatuur een lease aan.

Ontvang een passend voorstel

Heeft u een lease aangevraagd? Voor investeringsbedragen tot €250.000 kunnen wij direct een financiële toetsing uitvoeren op het doorgegeven KvK-nummer. Zo weet u direct of het mogelijk is om de lease te realiseren. Uiteraard komen wij graag persoonlijk bij u langs om een passend voorstel uit te werken.

Onderteken digitaal de leaseovereenkomst

Gaat u akkoord met het leasevoorstel? Dan versturen wij de leaseovereenkomst digitaal naar u toe zodat u deze snel en eenvoudig kunt ondertekenen. Zoals u gewend bent kunt u vervolgens zelf de apparatuur bestellen bij de leverancier(s) van uw keuze.

Aan de slag!

Heeft u uw apparatuur volledig en in goede orde ontvangen? Dan betalen wij na uw goedkeuring de leverancier(s) uit en kunt direct aan de slag met uw nieuwe apparatuur. Zo eenvoudig is het.

Voor huidklinieken bieden wij verschillende maatwerk leaseoplossingen:

Facility Lease

Met onze Facility Lease krijgt u een budget ter beschikking waaruit alle facturen, zowel voor deelleveringen als aanbetalingen, betaald kunnen worden. Hiermee behoudt u uw werkkapitaal en geniet u optimaal van schaalvoordelen.

Pay-per-use

Het uitgangspunt van Pay-per-use is dat u betaalt per verrichte behandeling. Niet het aanschaffen en het in eigendom hebben van de apparatuur staat centraal, maar het gebruik ervan. In tegenstelling tot koop zorgt u met pay-per-use dat inkomsten en uitgaven synchroon lopen.

MediLease Classic

Met een MediLease Classic beschikt uw onderneming altijd over de nieuwste apparatuur tegen een vast bedrag per maand. Zo blijft uw onderneming 'state of the art' en bent u altijd verzekerd van goed werkende apparatuur.

Uitgelichte leveranciers van medisch esthetische apparatuur

Andere leveranciers van medisch esthetische apparatuur

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei 2024 gesloten.