35 jaar ervaring

MediLease, zo financier je groei in de zorg.

In de jaren tachtig van de vorige eeuw zag de medische wereld er anders uit dan nu. Vooral op technologische gebied is er sindsdien veel vooruitgang geboekt. MediLease heeft veel van die ‘sprongen voorwaarts’ mogen financieren. We hebben veel zorgprofessionals in staat kunnen stellen mee te groeien met de ontwikkelingen en innovaties in hun vakgebied. Het is onze missie geworden: we willen groei mogelijk maken in de zorg.

Profiteer van onze kennis en ervaring

We hebben in de loop van onze 35 jaar de do’s en dont’s van de medische sector goed leren kennen. We weten waar de pijnpunten zitten, hoe we die kunnen wegnemen door mee te denken en vooruit te kijken en hoe we tot bevredigende financieringen kunnen komen. Mede daarom onderhouden we langdurige relaties met onze klanten. Zij vertrouwen op ons oordeel en wij zijn altijd beschikbaar als sparringpartner en adviseur. Wij selecteren onze medewerkers op de competentie om in die behoefte te kunnen voorzien. Maar MediLease kent ook de huidige vraagstukken in de zorg als geen ander en speelt er samen met haar opdrachtgevers handig en effectief op in. We noemen enkele actuele punten:

Het team van MediLease

Wilt u direct contact met één van de personen binnen MediLease of bent u benieuwd naar ons team? Lees dan verder.

Scroll naar top

We care about you

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en krijg van Bram de laatste kennisartikelen, klantverhalen en leveranciersverhalen als eerste in uw inbox.

Bram Frijlink