Biomedic Veterinair

Biomedic Veterinair is leverancier van:

Biomedic Veterinair is al jarenlang gespecialiseerd in veterinaire echografie en röntgenapparatuur. Ze werken samen met bekende merken zoals Samsung en Foschi om oplossingen te bieden voor diergeneeskundige praktijken en helpen bij het stellen van de juiste diagnoses. Hun team biedt persoonlijke consulten aan en kan helpen bij de volledige inrichting van een praktijk​​.

Daarnaast biedt Biomedic ook geaccrediteerde cursussen in abdominale en cardiovasculaire echografie, gegeven door specialisten die getraind zijn aan het European College of Veterinary Diagnostic Imaging. Deze cursussen vinden plaats in Almere​​.

Ze bieden ook samenwerkingen aan met Vetami, bekend om veterinaire bijscholingen, en hebben een assortiment aan apparatuur zoals de Samsung HS40 VET voor echografie​​, de ARIA 450 voor röntgenfoto’s van gezelschapsdieren​​, en draagbare echografie systemen van Wisonic voor onderzoek bij paarden of vee​​. Biomedic Veterinair biedt ook oplossingen van DRGEM aan, die zowel geschikt zijn voor gezelschapsdieren als voor paarden​​.

Soortgelijke leveranciers

Philips Healthcare
Covetrus
HES Vet
Siemens Healthineers Nederland
UD-Vet
Scil Animal Care
Eickemeyer
Veteq Veterinair

Ook aan de slag met
MediLease?

Neem contact met ons op om erachter te komen waarmee
wij u van dienst kunnen zijn!

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei 2024 gesloten.