Intra-orale scanner leasen?
Wilt u uw nieuwe intra-orale scanner niet uit eigen middelen aanschaffen maar financieren met een slimme leaseoplossing van MediLease? Met ruim 35 jaar ervaring in het leasen van medische apparatuur adviseren wij u graag persoonlijk over de mogelijkheden van lease. Vraag direct een lease aan en wij nemen contact met u op.

Wat is een intra-orale scanner?

Een intra-orale scanner is een apparaat waarmee tandartsen en orthodontisten de mond van een patiënt kunnen scannen. Dit geeft hen een nauwkeurige digitale weergave van de tanden en het kaakbot van de patiënt, wat hen in staat stelt om beter te begrijpen hoe een patiënts mond in elkaar zit. intra-orale scanners zijn sinds de jaren negentig beschikbaar, maar zijn pas recentelijk echt populair geworden dankzij de toenemende nauwkeurigheid en het vermogen om gegevens te delen met andere tandheelkundige professionals.

Hoe werkt een intra-orale scanner?

Intra-orale scanners zijn onmisbaar geworden in de tandheelkundige wereld en worden steeds vaker gebruikt in plaats van traditionele methode zoals het maken van een afdruk van de mond met handvatten en klei. Dit is omdat intra-orale scanners een heel nauwkeurige weergave kunnen maken van de mond, wat betekent dat tandheelkundige professionals beter in staat zijn om te zien hoe een patiënts mond in elkaar steekt en om de juiste behandeling voor die patiënt te bepalen.

Intra-orale scanners zijn ook veel sneller dan traditionele methoden, wat betekent dat tandheelkundige professionals minder tijd kwijt zijn aan het maken van een afdruk van de mond van een patiënt. Dit betekent dat ze meer tijd kunnen besteden aan het behandelen van patiënten en aan het uitzoeken van de juiste behandeling voor hen.

Intra-orale scanners zijn niet alleen maar handig voor tandheelkundige professionals, maar ze kunnen ook heel erg handig zijn voor patiënten. Dit komt omdat intra-orale scanners een digitale weergave maken van de mond van een patiënt, wat betekent dat patiënten een beter beeld kunnen krijgen van hoe hun mond in elkaar steekt en welke behandelingen er mogelijk zijn.

Intra-orale scanner leasen

Wanneer u een intra-orale scanner wilt aanschaffen, kunt u ervoor kiezen om het apparaat te kopen of te leasen. Omdat de innovaties binnen intra-orale scanners hard gaan, kunt u zichzelf afvragen of het verstandig is om deze apparatuur te kopen. Juist met lease kunt u altijd over de nieuwste intra-orale scanners beschikken, op het moment dat het nodig is, zonder dat dit een grote impact heeft op uw liquiditeit. MediLease biedt zelfs de mogelijkheid om binnen de leaseovereenkomst oude apparatuur te vervangen voor nieuwe of om binnen de overeenkomst uit te breiden. Neem gerust contact op met onze leasespecialist over de mogelijkheden voor uw praktijk.

Enkele voordelen van intra-orale scanners leasen bij MediLease
Veelgestelde vragen bij het leasen van intra-orale scanners
Het aanvragen van een lease is mogelijk vanaf een totaal investeringsbedrag van minimaal € 5.000 exclusief btw.

Dat hangt af van de economische levensduur van de apparatuur. Gebruikelijke looptijden voor medische apparatuur zijn 36 maanden, 48 maanden, 60 maanden en 72 maanden. Bij uitzondering zijn de looptijden van 24 maanden en 84 maanden ook mogelijk.

Tussentijds aflossen is niet mogelijk. U kunt wel tussentijds afkopen. MediLease maakt voor u dan een afkoopvoorstel waarbij u de resterende termijnen in één keer afkoopt.

Indien er een financial leaseovereenkomst heeft ondertekend bent u automatisch economisch eigenaar van het object. Dit betekent dat de lease op de balans wordt geactiveerd. Na het betalen van de laatste maandtermijn zal automatisch ook het juridisch eigendom van het object worden overgedragen.

U bent te allen tijde zelf (verplicht) verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparaties van een object. Dit is iets wat u zelf kunt regelen met uw leverancier(s).

Nadat u de leaseovereenkomst juist heeft ondertekend en geretourneerd, zullen wij uw en/of uw leverancier inlichten dat zij de gewenste apparatuur mogen leveren. In overleg met de leverancier kan er vervolgens een moment gepland worden waarop het uitkomt om de objecten in ontvangst te nemen. Dat is iets wat u zelf met de leverancier(s) kunt afstemmen.

Philip van den Heuvel

Philip van den Heuvel

Philip is gespecialiseerd in leaseoplossingen voor intra-orale scanners. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Onze leaseoplossingen

Financial Lease

Gaat u minder dan €100.000 investeren en wilt u direct investeringsaftrek kunnen claimen? Kies dan voor een financial lease. Vraag hier onder een lease aan en kies de looptijd die bij u past.

Switch Lease

Gaat u meer dan €100.000 investeren? Met onze Switch Lease kunnen tandheelkundige praktijken optimaal gebruik maken van de investeringsaftrek door de investering fiscaal over meerdere jaren te verdelen.

Operational lease

Met een operational lease beschikt u altijd over de nieuwste apparatuur tegen een vast bedrag per maand. Zo blijft uw organisatie 'state of the art' en bent u altijd verzekerd van goed werkende apparatuur.

Hoe werkt leasen bij MediLease?

MediLease is er voor iedere zorgprofessional. Van ziekenhuizen en tandheelkundige praktijken tot fysio’s en beauty centers. Of het nu gaat om grote of kleine investeringen, wij begrijpen welke leaseoplossing het beste aansluit bij uw situatie. Afhankelijk van uw specialisatie, de aard en de omvang van de investering kunt u hier bepalen welke oplossing het beste aansluit bij uw organisatie.

1
2
3
4

Lease aanvragen

Heeft u een nieuwe intra-orale scanner op het oog? Vraag voor investeringen vanaf €5.000 een lease aan, dan zorgen wij voor een maatwerk leaseoplossing die als gegoten past bij uw organisatie.

Ontvang een passend voorstel

Heeft u een lease aangevraagd? Dan gaan wij direct aan de slag om u een passend voorstel te doen en doen een financiële toetsing op het doorgegeven KvK-nummer.

Laatste gegevens aanleveren

Wilt u over gaan tot de lease? Dan hebben nog een aantal gegevens nodig voor het opstellen van de lease overeenkomst. Denk aan een geldig ID-bewijs, de UBO's en ondertekenaars binnen uw organisatie.

Aan de slag

Heeft u uw apparatuur volledig en in goede orde ontvangen? Dan betalen wij na uw goedkeuring de leverancier(s) uit en kunt direct aan de slag met uw nieuwe apparatuur.

Waarom MediLease?

Persoonlijk

Een grote investering in een nieuwe medische apparatuur betreft maatwerk. Daarom komen we graag bij u langs om u te adviseren in een financieringsoplossing die uw onderneming als gegoten past. Onze kracht is om nauw samen te werken met de leverancier die u zelf heeft gekozen.

Bankonafhankelijk

Bij grote investeringen kan een bank veel grip hebben op uw organisatie wanneer u dit financiert met een lening of met een lopend krediet. MediLease is bankonafhankelijk. Door te kiezen voor MediLease, gaat de lease dus niet ten koste van bestaande banklijnen en zijn er geen algemene zekerheden – verpandingen – vereist.

Maatwerk

MediLease is het boutique kantoor van Nederland in het leasen van medische apparatuur. Met toewijding voor ons vak en een uitgesproken betrokkenheid naar onze klanten toe, vertalen wij onze schat aan expertise in een maatwerkoplossing.

Enkele organisaties die dankbaar gebruik maken van onze expertise:

Het ontstaan van Stichting Cardiologie Amsterdam Stichting Cardiologie Amsterdam (SCA) is in 2008 opgericht door cardioloog en directeur Mattie Pieterse. Het …

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste kennisartikelen, klant- en leveranciersverhalen als eerste in uw inbox.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 18 mei en vrijdag 19 mei 2023 gesloten.