Intra-orale scanner leasen?
Investeren in nieuwe intra-orale scanners? Met een slimme leaseconstructie van MediLease helpen we uw groei- en innovatieambities te realiseren. Vraag direct uw lease aan of neem contact op met onze lease-expert.

Wat is een intra-orale scanner?

Een intra-orale scanner is een apparaat waarmee tandartsen en orthodontisten de mond van een patiënt kunnen scannen. Dit geeft hen een nauwkeurige digitale weergave van de tanden en het kaakbot van de patiënt, wat hen in staat stelt om beter te begrijpen hoe een patiënts mond in elkaar zit. intra-orale scanners zijn sinds de jaren negentig beschikbaar, maar zijn pas recentelijk echt populair geworden dankzij de toenemende nauwkeurigheid en het vermogen om gegevens te delen met andere tandheelkundige professionals.

Hoe werkt een intra-orale scanner?

Intra-orale scanners zijn onmisbaar geworden in de tandheelkundige wereld en worden steeds vaker gebruikt in plaats van traditionele methode zoals het maken van een afdruk van de mond met handvatten en klei. Dit is omdat intra-orale scanners een heel nauwkeurige weergave kunnen maken van de mond, wat betekent dat tandheelkundige professionals beter in staat zijn om te zien hoe een patiënts mond in elkaar steekt en om de juiste behandeling voor die patiënt te bepalen.

Intra-orale scanners zijn ook veel sneller dan traditionele methoden, wat betekent dat tandheelkundige professionals minder tijd kwijt zijn aan het maken van een afdruk van de mond van een patiënt. Dit betekent dat ze meer tijd kunnen besteden aan het behandelen van patiënten en aan het uitzoeken van de juiste behandeling voor hen.

Intra-orale scanners zijn niet alleen maar handig voor tandheelkundige professionals, maar ze kunnen ook heel erg handig zijn voor patiënten. Dit komt omdat intra-orale scanners een digitale weergave maken van de mond van een patiënt, wat betekent dat patiënten een beter beeld kunnen krijgen van hoe hun mond in elkaar steekt en welke behandelingen er mogelijk zijn.

Intra-orale scanner leasen

Wanneer u een intra-orale scanner wilt aanschaffen, kunt u ervoor kiezen om het apparaat te kopen of te leasen. Omdat de innovaties binnen intra-orale scanners hard gaan, kunt u zichzelf afvragen of het verstandig is om deze apparatuur te kopen. Juist met lease kunt u altijd over de nieuwste intra-orale scanners beschikken, op het moment dat het nodig is, zonder dat dit een grote impact heeft op uw liquiditeit. MediLease biedt zelfs de mogelijkheid om binnen de leaseovereenkomst oude apparatuur te vervangen voor nieuwe of om binnen de overeenkomst uit te breiden. Neem gerust contact op met onze leasespecialist over de mogelijkheden voor uw praktijk.

Enkele voordelen van intra-orale scanners leasen bij Medilease

Veelgestelde vragen bij het leasen van intra-orale scanners

Het aanvragen van een lease is mogelijk vanaf een totaal investeringsbedrag van minimaal € 5.000 exclusief btw.

Dat hangt af van de economische levensduur van de apparatuur. Gebruikelijke looptijden voor medische apparatuur zijn 36 maanden, 48 maanden, 60 maanden en 72 maanden. Bij uitzondering zijn de looptijden van 24 maanden en 84 maanden ook mogelijk.

Tussentijds aflossen is niet mogelijk. U kunt wel tussentijds afkopen. MediLease maakt voor u dan een afkoopvoorstel waarbij u de resterende termijnen in één keer afkoopt.

Indien er een financial leaseovereenkomst heeft ondertekend bent u automatisch economisch eigenaar van het object. Dit betekent dat de lease op de balans wordt geactiveerd. Na het betalen van de laatste maandtermijn zal automatisch ook het juridisch eigendom van het object worden overgedragen.

U bent te allen tijde zelf (verplicht) verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparaties van een object. Dit is iets wat u zelf kunt regelen met uw leverancier(s).

Nadat u de leaseovereenkomst juist heeft ondertekend en geretourneerd, zullen wij uw en/of uw leverancier inlichten dat zij de gewenste apparatuur mogen leveren. In overleg met de leverancier kan er vervolgens een moment gepland worden waarop het uitkomt om de objecten in ontvangst te nemen. Dat is iets wat u zelf met de leverancier(s) kunt afstemmen.

Philip van den Heuvel
Wilt u meer weten over het leasen van intra-orale scanners? Neem dan gerust contact op met onze lease-expert.

Een greep uit onze leaseoplossingen

MediMES

MediMES (Managed Equipment Services) hebben wij speciaal ontwikkeld voor ziekenhuizen, ZBC's en privéklinieken. Tegen een vast bedrag per maand wordt u volledig ontzorgd. van aankoop en beheer, tot vernieuwing en retourname.

Facility Lease

Met onze Facility Lease krijgt u een budget ter beschikking waaruit alle facturen, zowel voor deelleveringen als aanbetalingen, betaald kunnen worden. Hiermee behoudt u uw werkkapitaal en geniet u optimaal van schaalvoordelen.

MediLease Classic

Met een MediLease Classic beschikt uw onderneming altijd over de nieuwste apparatuur tegen een vast bedrag per maand. Zo blijft uw onderneming 'state of the art' en bent u altijd verzekerd van goed werkende apparatuur.

Pay-per-use

Het uitgangspunt van Pay-per-use is dat u betaalt per verrichte behandeling. Niet het aanschaffen en het in eigendom hebben van de apparatuur staat centraal, maar het gebruik ervan. In tegenstelling tot koop zorgt u met pay-per-use dat inkomsten en uitgaven synchroon lopen.

Vendor Lease

Of u nu fabrikant, leverancier of reseller bent: u gaat een stapje verder voor uw klanten. U zorgt voor een medisch apparaat dat past bij de klant, wij verzorgen een lease die past bij de klantspecifieke situatie. U hoeft zich geen zorgen te maken over de lease, wij regelen alles.

Switch Lease

Met Switch Lease kunnen tandheelkundige praktijken optimaal gebruik maken van de investeringsaftrek. Switch Lease is daarmee uitermate geschikt voor grotere projecten. Neem contact op met een van onze specialisten voor persoonlijk advies.

Enkele organisaties die dankbaar gebruik maken van onze expertise

Derma Essentials
Lijfkracht fysiotherapie
Dierenartsenpraktijk 'Het Centrum' - Pijnacker
Polette
Oogheelkundig Medisch Centrum Noord-Holland
Medisch Centrum de Veluwe
Juuls Clinic

Hoe werkt leasen bij MediLease?

MediLease is sinds 1985 de leasespecialist in de zorg. Wij begrijpen welke leaseoplossingen het beste aansluit bij het type investering en de wensen van uw organisatie. Uiteraard komen wij graag bij u langs op locatie om u hierin te adviseren.

1
2
3
4

Lease aanvragen

Heeft u een nieuwe intra-orale scanner op het oog? Vraag voor investeringen vanaf €10.000 een lease aan, dan zorgen wij voor een maatwerk leaseoplossing die als gegoten past bij uw organisatie.

Ontvang een passend voorstel

Heeft u een lease aangevraagd? Voor investeringsbedragen tot €250.000 kunnen wij direct een financiële toetsing uitvoeren op het doorgegeven KvK-nummer. Zo weet u direct of het mogelijk is om de lease te realiseren. Uiteraard komen wij graag persoonlijk bij u langs om een passend voorstel uit te werken.

Onderteken digitaal de leaseovereenkomst

Gaat u akkoord met het leasevoorstel? Dan versturen wij de leaseovereenkomst digitaal naar u toe zodat u deze snel en eenvoudig kunt ondertekenen. Zoals u gewend bent kunt u vervolgens zelf de apparatuur bestellen bij de leverancier(s) van uw keuze.

Aan de slag

Heeft u uw apparatuur volledig en in goede orde ontvangen? Dan betalen wij na uw goedkeuring de leverancier(s) uit en kunt direct aan de slag met uw nieuwe apparatuur. Zo eenvoudig is het.

Waarom MediLease?

Onafhankelijk

MediLease is uit principe onafhankelijk. Wij zijn dus niet gebonden aan een merk, leverancier of financiële instelling. Wij zijn van mening dat u zelf de regie moet behouden over wat u bestelt en waar u dat doet. Omdat wij bogen op een ijzersterk netwerk van partners, kunnen wij u hier uiteraard wel bij ondersteunen.

Focus

De kracht van MediLease ligt in onze exclusieve focus op de medische sector. Als gespecialiseerde leasemaatschappij begrijpen we de markt door en door. Met decennialange ervaring hebben we diepgaand inzicht verworven in de behoeften en uitdagingen van onze cliënten en partners en hebben we producten ontwikkeld die naadloos aansluiten.

Boutique kantoor

MediLease is het boutique kantoor van Nederland in het leasen van medische apparatuur. Met toewijding voor ons vak en een uitgesproken betrokkenheid naar onze klanten toe, vertalen wij onze schat aan expertise in een maatwerkoplossing. In MediLease vindt u dan ook geen doorsnee lease fabriek, maar een werkelijke leaseboutique.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei 2024 gesloten.