IPL apparaat leasen?
Wilt u uw nieuwe IPL apparaat niet uit eigen middelen aanschaffen maar financieren met een slimme leaseoplossing van MediLease? Met ruim 35 jaar ervaring in het leasen van medische apparatuur adviseren wij u graag persoonlijk over de mogelijkheden van lease. Vraag direct een lease aan en wij nemen contact met u op.

IPL apparatuur leasen

IPL (intense pulsed light) is een ontharingsmethode waarbij er gebruik gemaakt wordt van lichtflitsen. Deze lichtflitsen worden afgegeven door een IPL-apparaat en zorgen ervoor dat de haarzakjes definitief vernietigd worden. IPL is dus een permanente oplossing voor ongewenste haargroei.

Het voordeel van IPL ten opzichte van laserontharing is dat het ook geschikt is voor donkere huidtypen en dat er geen contact met de huid nodig is. Daarnaast kan je met IPL apparatuur ook andere huidproblemen behandelen, zoals couperose en acne. Steeds meer huidprofessionals kiezen ervoor om de investering in IPL apparatuur te leasen in plaats van deze uit eigen middelen te betalen.

Hoe werkt IPL?

Het IPL-apparaat maakt gebruik van verschillende golflengten licht. Deze lichtflitsen dringen door de bovenste huidlaag (de epidermis) heen en bereiken de dermis, waar de haarzakjes zich bevinden. Wanneer de haarzakjes blootgesteld worden aan het IPL-licht, komen er chemicaliën vrij die ervoor zorgen dat de haarzakjes definitief vernietigd worden.

De voordelen van IPL

  • IPL is een veilige en effectieve ontharingsmethode
  • Er is geen contact met de huid nodig, waardoor het risico op irritatie of andere huidproblemen minimaal is
  • IPL werkt op alle huidtypen, ook donkere huiden
  • Met IPL apparatuur kan je niet alleen ongewenste haargroei verwijderen, maar ook andere huidproblemen behandelen, zoals acne of couperose.

Geschiedenis IPL

De eerste IPL apparaten werden ontwikkeld in de jaren negentig. In 1997 kwam het eerste grote IPL bedrijf, Palomar Medical Technologies, op de markt.

IPL behandelingen werden in eerste instantie gebruikt voor het verminderen van roodheid en zonneschade. Daarna werd het gebruikt voor het behandelen van gesloten comedonen (mee-eters). In 2003 kwamen de eerste IPL apparaten op de markt die gebruikt konden worden voor het behandelen van grote poriën en grove poriën.

In de jaren daarna is er hard gewerkt aan het verbeteren van IPL apparatuur. Er zijn steeds meer mogelijkheden bijgekomen, zoals het behandelen van rosacea, tatoeages, pigmentvlekken en haaruitval. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten IPL apparaten op de markt, elk met hun eigen unieke mogelijkheden.

IPL apparatuur wordt steeds geavanceerder en kan steeds meer huidproblemen aanpakken. Het is dan ook een geweldige optie voor mensen die last hebben van onzuivere huid of andere esthetische problemen.

IPL apparatuur leasen bij MediLease

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een IPL apparaat voor uw organisatie? Laat ons u helpen. Verschillende huidklinieken en schoonheidssalons gingen u reeds voor bij het leasen van hun IPL apparatuur. Er zijn vele voordelen waarom veel van deze organisaties kiezen voor een leaseoplossing. Hieronder staat een lijst vermeld met de belangrijkste voordelen.

Enkele voordelen van IPL apparatuur leasen bij MediLease
Veelgestelde vragen bij het leasen van IPL apparatuur
Het aanvragen van een lease is mogelijk vanaf een totaal investeringsbedrag van minimaal € 5.000 exclusief btw.

Dat hangt af van de economische levensduur van de apparatuur. Gebruikelijke looptijden voor medische apparatuur zijn 36 maanden, 48 maanden, 60 maanden en 72 maanden. Bij uitzondering zijn de looptijden van 24 maanden en 84 maanden ook mogelijk.

Tussentijds aflossen is niet mogelijk. U kunt wel tussentijds afkopen. MediLease maakt voor u dan een afkoopvoorstel waarbij u de resterende termijnen in één keer afkoopt.

Indien er een financial leaseovereenkomst heeft ondertekend bent u automatisch economisch eigenaar van het object. Dit betekent dat de lease op de balans wordt geactiveerd. Na het betalen van de laatste maandtermijn zal automatisch ook het juridisch eigendom van het object worden overgedragen.

U bent te allen tijde zelf (verplicht) verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparaties van een object. Dit is iets wat u zelf kunt regelen met uw leverancier(s).

Nadat u de leaseovereenkomst juist heeft ondertekend en geretourneerd, zullen wij uw en/of uw leverancier inlichten dat zij de gewenste apparatuur mogen leveren. In overleg met de leverancier kan er vervolgens een moment gepland worden waarop het uitkomt om de objecten in ontvangst te nemen. Dat is iets wat u zelf met de leverancier(s) kunt afstemmen.

Philip van den Heuvel

Philip van den Heuvel

Philip is gespecialiseerd in leaseoplossingen voor IPL apparatuur. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Onze leaseoplossingen

Financial Lease

Gaat u minder dan €100.000 investeren en wilt u direct investeringsaftrek kunnen claimen? Kies dan voor een financial lease. Vraag hier onder een lease aan en kies de looptijd die bij u past.

Operational lease

Met een operational lease beschikt u altijd over de nieuwste apparatuur tegen een vast bedrag per maand. Zo blijft uw organisatie 'state of the art' en bent u altijd verzekerd van goed werkende apparatuur.

Hoe werkt leasen bij MediLease?

MediLease is er voor iedere zorgprofessional. Van ziekenhuizen en tandheelkundige praktijken tot fysio’s en beauty centers. Of het nu gaat om grote of kleine investeringen, wij begrijpen welke leaseoplossing het beste aansluit bij uw situatie. Afhankelijk van uw specialisatie, de aard en de omvang van de investering kunt u hier bepalen welke oplossing het beste aansluit bij uw organisatie.

1
2
3
4

Lease aanvragen

Heeft u een nieuwe IPL apparaat op het oog? Vraag voor investeringen vanaf €5.000 een lease aan, dan zorgen wij voor een maatwerk leaseoplossing die als gegoten past bij uw organisatie.

Ontvang een passend voorstel

Heeft u een lease aangevraagd? Dan gaan wij direct aan de slag om u een passend voorstel te doen en doen een financiële toetsing op het doorgegeven KvK-nummer.

Laatste gegevens aanleveren

Wilt u over gaan tot de lease? Dan hebben nog een aantal gegevens nodig voor het opstellen van de lease overeenkomst. Denk aan een geldig ID-bewijs, de UBO's en ondertekenaars binnen uw organisatie.

Aan de slag

Heeft u uw apparatuur volledig en in goede orde ontvangen? Dan betalen wij na uw goedkeuring de leverancier(s) uit en kunt direct aan de slag met uw nieuwe apparatuur.

Waarom MediLease?

Persoonlijk

Een grote investering in een nieuwe medische apparatuur betreft maatwerk. Daarom komen we graag bij u langs om u te adviseren in een financieringsoplossing die uw onderneming als gegoten past. Onze kracht is om nauw samen te werken met de leverancier die u zelf heeft gekozen.

Bankonafhankelijk

Bij grote investeringen kan een bank veel grip hebben op uw organisatie wanneer u dit financiert met een lening of met een lopend krediet. MediLease is bankonafhankelijk. Door te kiezen voor MediLease, gaat de lease dus niet ten koste van bestaande banklijnen en zijn er geen algemene zekerheden – verpandingen – vereist.

Maatwerk

MediLease is het boutique kantoor van Nederland in het leasen van medische apparatuur. Met toewijding voor ons vak en een uitgesproken betrokkenheid naar onze klanten toe, vertalen wij onze schat aan expertise in een maatwerkoplossing.

Enkele organisaties die dankbaar gebruik maken van onze expertise:

Het ontstaan van Stichting Cardiologie Amsterdam Stichting Cardiologie Amsterdam (SCA) is in 2008 opgericht door cardioloog en directeur Mattie Pieterse. Het …

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste kennisartikelen, klant- en leveranciersverhalen als eerste in uw inbox.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 18 mei en vrijdag 19 mei 2023 gesloten.