Investeren in de Nordlys (Ellipse)?

De moderne en elegante Nordlys is de ultieme keus voor de behandeling van vasculaire- en pigmentaire laesies en skin rejuvenation. Het systeem combineert een ergonomische Nd:YAG laser, non-ablatieve Frax 1550, non-ablatieve Frax 1940, en 6 unieke Selective Waveband Technology (SWT) handstukken en ondersteunt hiermee een breed scala van toepassingen op dermatologisch en esthetisch gebied.

Verlicht de toekomst van huidverzorging met de Nordlys!

De Nordlys markeert een nieuw tijdperk in geavanceerde huidverzorging door de perfecte balans te vinden tussen technologische precisie en innovatie. Dit moderne platform introduceert vier tijdloze technologieën – Selective Waveband Technology (SWT), Frax 1550, Frax 1940, en Nd:YAG – die samenwerken om een ongeëvenaarde esthetische ervaring te bieden.

Multi-Application Platform: De Nordlys is niet zomaar een apparaat, het is een veelzijdig platform dat een breed scala aan behandelingen mogelijk maakt. Met de integratie van SWT, Frax 1550, Frax 1940, en Nd:YAG technologieën, biedt het een alles-in-één oplossing voor huidverjonging, ontharing, en het verminderen van vasculaire laesies.

Geavanceerde Technologie: Het gebruik van vier tijdloze technologieën maakt de Nordlys buitengewoon krachtig. Van het gericht behandelen van specifieke huidaandoeningen tot niet-ablatieve resurfacing, dit systeem garandeert optimale resultaten met minimaal ongemak.

Hoge ROI Fractionele Niet-Ablatieve Resurfacing: Het Nordlys systeem biedt niet alleen ongeëvenaarde behandelingsmogelijkheden, maar ook aanzienlijke praktijkbesparingen. Met zijn indrukwekkende fractionele niet-ablatieve resurfacing mogelijkheden leidt het tot een hoge Return on Investment (ROI), waardoor het snel een go-to platform wordt voor zowel nieuwe als bestaande esthetische praktijken.

Gebruiksvriendelijk Ontwerp: Het intuïtieve touchscreen, de ergonomische handstukken en de gebruiksvriendelijke interface maken de Nordlys gemakkelijk te bedienen voor professionals, terwijl cliënten genieten van een comfortabele en ontspannen behandeling.

Vind jezelf in de toekomst van huidverzorging met de Nordlys – waar wetenschap, schoonheid, en technologie samenkomen voor een stralende huid.

Vier tijdloze technologieën

De Nordlys integreert vier geavanceerde en bewezen technologieën in één veelzijdige platform. Namelijk de Selective Waveband Technology (SWT), Frax 1550, Frax 1903 en Nd:YAG.

Hoge ROI met fractionele niet-ablatieve resurfacing

Een krachtige USP van de Candela Nordlys is de mogelijkheid voor fractionele niet-ablatieve resurfacing met een aanzienlijke Return on Investment (ROI). Het systeem biedt geavanceerde resurfacing mogelijkheden zonder de noodzaak van chirurgische ingrepen, waardoor esthetische praktijken zowel effectieve behandelingen als kostenbesparingen kunnen realiseren.

Multi-applicatie platform

Nordlys is niet beperkt tot één specifieke behandeling; het is een veelzijdig multi-application platform. Van huidverjonging tot ontharing en het verminderen van vasculaire laesies, het systeem biedt een alles-in-één oplossing voor esthetische professionals.

Philip van den Heuvel

Overweegt u te investeren in Nordlys (Ellipse)? Ontvang strategisch financieel advies.

Specificaties

Lasertype: SWT Nd:YAG Frax 1550 Frax 1940
Golflengte 400 – 950 nm 1064 nm `1550 nm 1940 nm
Max. energy 2-26 J/cm2 6 – 40 J/cm2 (onychomycose) 20 – 500 J/cm2 100 mJ 20 mJ
Pulsduur 0,5 – 99,5 2,5 ms – 90 ms 1 – 20 ms 1,5 – 20 ms
Afmetingen 51 x 65 x 115 cm
Gewicht 58 kg
Elektrisch 200 – 240 V, 50/60 Hz, 2000 VA

Investeren in de Nordlys (Ellipse)?

Bereken uw maandprijs.

Bij MediLease helpen wij u graag met het leasen van verschillende medische apparatuur. Benieuwd naar de maandelijkse prijs voor Nordlys (Ellipse)? Bereken hem middels onderstaande knop.


Bereken binnen 1 minuut de maandprijs op basis van verschillende looptijden.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei 2024 gesloten.