Investeren in de TimeWalker Fotona 4D laser?

De TimeWalker staat ook wel bekend om de Fotona 4D behandeling – een unieke laser combinatie voor non-invasieve face-lifting behandelingen met Er:YAG en Nd:YAG. Met dit systeem kunnen diverse procedures worden uitgevoerd, waaronder rejuvenation, ooglifting en vollere lippen.

Ga terug in de tijd met de TimeWalker

De TimeWalker™ staat bekend om de Fotona 4D-behandeling; een unieke laser combinatie voor niet-invasieve facelifting behandelingen met Er:YAG en Nd:YAG. Met de TimeWalker™ kunnen diverse procedures worden uitgevoerd, waaronder huidverjonging, ooglifting en vollere lippen.

Fotona4D™ voor een jongere uiterlijk. De Fotona4D™ is een procedure die in 4 stappen op 4 verschillende diepteniveaus wordt uitgevoerd. De gehele procedure wordt d.m.v. moderne technieken begeleid om kwaliteit en veiligheid te garanderen.

  1. Intra orale verstevigingmiddels Er;YAG met de SMOOTH™ techniek waarbij de mucosa aan de binnenzijde van de mond behandeld wordt.
  2. Huidverjongingmet de Nd:YAG en FRAC3 techniek waarbij de huid non-invasief gefractioneerd behandeld wordt en nieuwvorming van collageen gestimuleerd wordt.
  3. Huidverstevigingmet de Nd:YAG met de PIANO techniek waarbij een algehele verhitting van de diepere huidlagen gecreëerd wordt. Dit zorgt voor een versteviging van de huid.
  4. Peeling met de Er:YAG waarbij een oppervlakkige tot diepere peeling van de bovenste huidlaag gegeven wordt.

SmoothEye™ voor ooglifting zonder operatie. Met de SmoothEye™ procedure wordt de huidelasticiteit, algehele structuur en het volume verbeterd. Een snelle, niet-invasieve behandeling die zorgt voor versteviging en nieuwvorming van collageen. Het is een veilige en nauwkeurige procedure met weinig tot geen hersteltijd.

LipLase™ voor vollere lippen zonder injectables. Tijdens de LipLase™ procedure wordt collageen gestimuleerd wat een strakker en voller effect geeft zonder hersteltijd.

Veilig maar zeer effectief

TimeWalker is uitgerust met een geavanceerde, krachtige Er:YAG laser met micron-thermische regeneratie voor niet-ablatieve behandelingen en nauwkeurige controle op ablatie.

Unieke, gepatenteerde Fotona SMOOTH®-technologie

Gepatenteerde Fotona SMOOTH® Er:YAG laserpulsen activeren een unieke vorm van niet-ablatieve thermische stimulatie met een zacht dubbel weefsel regeneratieproces om zeer gecontroleerd en veilig collageen aan te spannen en nieuw collageen te vormen in het weefsel.

Hoogwaardige Nd:YAG met gepatenteerde PIANO® en FRAC3® pulstechnologie

De Nd:YAG-laser die bij de TimeWalker® wordt geleverd, vult de ablatieve werking van de Er:YAG-laser perfect aan met het vermogen om diep in de huid door te dringen om thermische effecten te creëren zonder het huidoppervlak te beschadigen.

Philip van den Heuvel

Overweegt u te investeren in TimeWalker Fotona 4D laser? Ontvang strategisch financieel advies.

Specificaties

Lasertype:  
Golflengte  
Energie 1500 mJ, 4000 mJ (SMOOTH)
Pulsduur  
Spotgroottes  
Optionele spotgroottes  
Repetition rate Er:YAG = 2 tot 50 Hz, Nd:YAG = 100 Hz
Gebruikersinterface  
Afmetingen 55 x 29 x 82
Gewicht 59 kg
Elektrisch  

Investeren in de TimeWalker Fotona 4D laser?

Bereken uw maandprijs.

Bij MediLease helpen wij u graag met het leasen van verschillende medische apparatuur. Benieuwd naar de maandelijkse prijs voor TimeWalker Fotona 4D laser? Bereken hem middels onderstaande knop.


Bereken binnen 1 minuut de maandprijs op basis van verschillende looptijden.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 18 mei en vrijdag 19 mei 2023 gesloten.