Dalton Medical is leverancier van:

Sinds 2001 is Dalton Medical leverancier van medische en esthetische innovatieve technologieën en producten in Nederland, België en Luxemburg. Onze missie is het faciliteren van een professionele ondersteuning op het gebied van huidverzorging, gebaseerd op onze kernwaarden: kwaliteit, betrokkenheid en kennis. Met een familiair karakter onderscheidt Dalton Medical zich met ons team en de samenwerkingsgerichte focus. Dit creëert een warme en persoonlijke sfeer waarin we geloven dat groei en succes ontstaan.

Samen Succesvol

Ons motto: “Samen succesvol” betekent dat we meer bieden dan alleen de beste producten. Uit ervaring weten we dat als onze klanten succesvol zijn, wij dit ook zullen zijn. Alleen een combinatie van de beste apparatuur met heel goed getrainde gebruikers geeft garantie voor succes! Daarom hechten wij bij Dalton Medical zeer veel waarde aan het intensief trainen en ondersteunen van onze klanten, zowel klinisch, technisch als door gerichte marketing.

Stefan Razenberg foto vierkant

Stefan Razenberg, Managing Director

Dalton Medical

Dalton Medical logo
MediLease biedt een hoogstaand niveau van persoonlijkheid en betrokkenheid, wat bijdraagt aan ons succes en dat van onze klanten.

Apparatuur van Dalton Medical

Fotona 4d laser timewalker

TimeWalker Fotona 4D laser

Soortgelijke leveranciers

Arseus Medical
seca GmbH & Co. KG
Dermatuer
Biomedic
Esthemed
Canfield Scientific
EmdaPlast
Allergan

Ook aan de slag met
MediLease?

Neem contact met ons op om erachter te komen waarmee
wij u van dienst kunnen zijn!

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei 2024 gesloten.