BD Rowa is leverancier van:

BD Rowa biedt een reeks van technologische oplossingen en apparatuur die gericht zijn op het optimaliseren van de opslag en het beheer van medicijnen en andere gezondheidszorgproducten. Hun productlijn omvat systemen voor opslag en picking, presentatie en verkoop, verplaatsing en verzending, en verpakking en uitgifte. Hieronder valt de BD Rowa™ Vmax, een geavanceerd systeem voor automatische opslag en picking dat ontworpen is om de efficiëntie en nauwkeurigheid in apotheken en andere gezondheidszorginstellingen te verhogen.

Daarnaast biedt BD Rowa oplossingen zoals de BD Rowa™ Smart, een compactere versie van hun uitgifterobot, en de BD Rowa™ EasyLoad voor het vereenvoudigen van het laden van medicijnen in de systemen. Voor de presentatie en verkoop hebben ze de BD Rowa™ Vmotion ontwikkeld, een interactief scherm dat klanten informeert en assisteert. Voor het verplaatsen en verzenden van producten bieden ze de BD Rowa™ Pickup en BD Rowa™ EasyTransport aan, die helpen bij het efficiënt verplaatsen van goederen. Tot slot omvat hun assortiment de BD Rowa™ Dose, een systeem voor het verpakken en uitgeven van medicijnen in zakjes, wat een gepersonaliseerde medicatievoorziening mogelijk maakt.

Deze producten en systemen zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van verschillende branches binnen de gezondheidszorg, waaronder apotheken, centrale distributiecentra, ziekenhuizen, en zelfs voor artsen en dierenartsen. BD Rowa’s technologieën zijn gericht op het verbeteren van de workflow, het verhogen van de patiëntveiligheid door het verminderen van fouten, en het optimaliseren van de last-mile levering van gezondheidszorgproducten.

Soortgelijke leveranciers

Pharmaned
Autopharma (Servilocker)
Willach Pharmacy Solutions
Robopharma

Ook aan de slag met
MediLease?

Neem contact met ons op om erachter te komen waarmee
wij u van dienst kunnen zijn!

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei 2024 gesloten.