BTL Medical Solutions

BTL Medical Solutions is leverancier van:

BTL Medical Solutions, opgericht in 1993, is uitgegroeid tot een van de wereldleiders op het gebied van medische apparatuur productie. De belangrijkste segmenten van BTL omvatten fysiotherapie, cardiologie en medische esthetiek. Het bedrijf biedt medische oplossingen op maat aan die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van medische faciliteiten en benadrukt continue ondersteuning en educatie om optimaal gebruik te maken van hun producten in medische klinieken.

BTL is ook een pionier in de technologie voor esthetische geneeskunde en heeft belangrijke innovaties op dit gebied gebracht, zoals de EMSCULPT NEO en EMFACE, en blijft zich inzetten voor patiëntgerichte oplossingen. Deze inzet voor innovatie wordt ondersteund door een indrukwekkend team van 400 ingenieurs in hun Onderzoek & Ontwikkeling afdeling​​.

Als een privaat bedrijf heeft BTL Industries zich wereldwijd gevestigd, met directe kantoren in meer dan 80 landen die vijf continenten beslaan, wat hun wereldwijde aanwezigheid en invloed in de medische en esthetische apparatuur industrie benadrukt​.

Soortgelijke leveranciers

BlooMEDical
Senitas
Arseus Medical
Belimed
Siemens Healthineers Nederland
seca GmbH & Co. KG
EmdaPlast
Dermatuer

Ook aan de slag met
MediLease?

Neem contact met ons op om erachter te komen waarmee
wij u van dienst kunnen zijn!

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei 2024 gesloten.