Oogheelkunde

Heeft u nieuwe apparatuur op het oog voor uw optiekzaak of optometriepraktijk? Met lease kunt u direct gebruik maken van uw nieuwe apparatuur  en vanaf dag één omzet genereren.

Direct aan de slag met uw nieuwe optiek apparatuur met een leaseoplossing van MediLease.

De apparatuur die opticiens gebruiken om oogmetingen te verrichten, is onderhevig aan slijtage. Daarnaast introduceren fabrikanten doorlopend nieuwe, vaak efficiëntere oogmeet-apparatuur met nieuwe mogelijkheden en vernuftige, vaak digitale toepassingen. Dit zijn al direct heel goede redenen waarom leasen ook voor optieken een uitstekende keuze is.

Welke optiek apparatuur kan ik leasen?

Eigenlijk alle soorten optiek apparatuur kan in de lease worden ondergebracht. Denk hierbij aan diagnostische apparatuur, zoals OCT, funduscamera’s, autorefracto-keratometers en tonometers. Maar ook refractie apparatuur, zoals phorometers en lensmeters. Ook bij de inrichting van een volledige optiek is er veel mogelijk met lease.

Starten met optiek apparatuur lease

Met een operational lease van MediLease kunt u als opticien tussentijds de apparatuur vernieuwen zonder dat dat gevolgen hoeft te hebben voor de maandelijkse leaseprijs. Ook als u als opticien groeiplannen heeft, kan MediLease u een verrassende en passende financieringsoplossing op maat bieden. Ook kunnen we u uiteraard verder helpen met een financial lease, als u bijvoorbeeld gebruik wilt maken van de investeringsaftrek.

Onze slim uitgedokterde leaseconstructies geven opticiens namelijk de ruimte om hun professie met de meest ideale hulpmiddelen uit te voeren. We denken mee over uw mogelijkheden, uw toekomstplannen en ontzorgen u van A tot Z.

Philip van den Heuvel

Philip van den Heuvel

Philip is gespecialiseerd in leaseoplossingen voor optieken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Voor optieken en optometriepraktijken bieden wij verschillende maatwerk leaseoplossingen:

Operational Lease

Met een operational lease beschikt uw onderneming altijd over de nieuwste apparatuur tegen een vast bedrag per maand. Zo blijft uw onderneming 'state of the art' en bent u altijd verzekerd van goed werkende apparatuur.

Financial Lease

Gaat u minder dan €100.000 investeren en wilt u direct investeringsaftrek kunnen claimen? Kies dan voor een financial lease. Vraag hieronder een lease aan en kies de looptijd die het beste aansluit bij uw onderneming.

Pay-per-use

Het uitgangspunt van Pay-per-use is dat u betaalt per verrichte behandeling. Niet het aanschaffen en het in eigendom hebben van de apparatuur staat centraal, maar het gebruik ervan. Doe uw aanvraag, dan nemen wij contact met u op.

Hoe werkt leasen bij MediLease?

MediLease is al ruim 35 jaar de leasespecialist voor optieken. Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk aan de slag wilt met uw nieuwe apparatuur. Daarom kunt u bij ons eenvoudig en snel een lease aanvragen voor de gewenste looptijd. Wij gaan dan direct voor u aan de slag om de financiering rond te krijgen.

1
2
3
4

Lease aanvragen

Heeft u nieuwe optiek apparatuur op het oog? Vraag dan eenvoudig voor investeringen vanaf €5.000 een lease aan, dan zorgen wij voor een lease die naadloos aansluit bij uw praktijk.

Ontvang een lease offerte

Heeft u een lease aangevraagd? Dan gaan wij direct aan de slag om u een passend voorstel te doen zodat u precies weet wat er in de lease zit inbegrepen.

Laatste gegevens aanleveren

Wilt u over gaan tot de lease? Dan hebben nog een aantal gegevens nodig voor de overeenkomst zoals een geldig ID-bewijs en de ondertekenaars binnen uw organisatie.

Aan de slag

Heeft u uw apparatuur volledig en in goede orde ontvangen? Na uw goedkeuring betalen wij de leverancier uit en kunt u direct gebruik maken van uw apparatuur.

Waarom leasen?

Direct van start

Waarom wachten met investeren in nieuwe apparatuur? In plaats van dat u eerst het benodigde bedrag moet sparen, kunt u direct van start met uw nieuwe apparatuur. Hierdoor kunt u vanaf dag één omzet genereren en daarmee maandelijks leasetermijn.

Behoud van werkkapitaal

Om te kunnen groeien is het belangrijk om werkkapitaal te hebben. Dit betekent dat u cash nodig heeft om aan andere verplichtingen te voldoen. Geld dat u anders in de apparatuur had geïnvesteerd, kan nu vast en zeker meer renderend worden ingezet.

100% financiering

In tegenstelling tot een banklening, kunt u met leasing 100% van de aanschafprijs financieren. Ook zijn er verder geen extra zekerheden nodig. Indien uw organisatie de btw niet kan terugvorderen, is bij MediLease ook mogelijk om de btw mee te financieren.

Uitgelichte leveranciers van optiek apparatuur

,
Agidens
,
Paul Mueller Company

Enkele leveranciers van oogheelkundige apparatuur

Enkele optieken die dankbaar gebruik maken van onze expertise:

Van Ringh Optiek
Ursem Optiek
Albert Schuitema Optiek
Van Aerle optiek
Mulder Optiek
Goavaert optiek
Den Hoed Optiek logo
Anna's optiek Amsterdam

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste kennisartikelen, klant- en leveranciersverhalen als eerste in uw inbox.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 18 mei en vrijdag 19 mei 2023 gesloten.