Diode Laser leasen?
Wilt u uw nieuwe Diode Laser niet uit eigen middelen aanschaffen maar financieren met een slimme leaseoplossing van MediLease? Met ruim 35 jaar ervaring in het leasen van medische apparatuur adviseren wij u graag persoonlijk over de mogelijkheden van lease. Vraag direct een lease aan en wij nemen contact met u op.

Wat is een diode laser?

Het permanent verwijderen van overmatig en ongewenst lichaamshaar blijft onverminderd populair onder consumenten. Ze zijn op zoek naar de meest doeltreffende en efficiënte methode om voorgoed van hun haartjes af te komen. Het gebruik van laserapparaten voor ontharen is de afgelopen jaren dan ook flink in populariteit toegenomen met steeds meer huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die op zoek zijn naar mogelijkheden om een laserapparaat te kopen of leasen. De diode laser is een van de meest effectieve en pijnloze ontharingsmethoden op de markt en kan een aanwinst zijn voor uw kliniek op praktijk. Binnen 5 tot 7 sessies wordt het ongewenste haar definitief verwijderd.

Hoe werkt een diode laser?

De diode laser verwijdert haar door het haarzakje op pijnloze wijze te vernietigen. Haartjes die in de groeifase zitten, worden verwijderd door een selectieve verhitting van de laser met een specifieke golflengte waarmee alleen de haartjes worden verhit en de huid ongeschonden blijft. De diode laser is een uiterst doeltreffend ontharingsmethode dat ongewenst lichaamshaar meestal in 5 tot 7 sessies kan verwijderen. Deze sessies zijn nodig om zo de haartjes in verschillende groeifases te kunnen aanpakken. Zodra het haarzakje echter vernietigd is, hoeft de consument niet terug te komen voor een herhaalbehandeling. Dit is wel het geval bij bijvoorbeeld de IPL-behandeling, waar men wordt geadviseerd terug te komen een jaar na behandeling.

Waar wordt een diode laser voor gebruikt?

Een diode laser wordt toegepast voor het permanent ontharen van lichaamshaar. Een groot voordeel is dat de diode laser op ieder huidtype gebruikt kan worden, van wit tot donker en op elke haarkleur. Dit is wederom een groot verschil met de IPL-laser die alleen op mensen met een lichte huid en donkere haren gebruikt kan worden.

Diode laser leasen

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een laser voor uw organisatie? Laat ons u helpen. Verschillende huidklinieken en schoonheidssalons gingen u reeds voor om een laserapparaat bij ons te leasen. Er zijn vele voordelen waarom veel van deze organisaties kiezen voor een leaseoplossing. Hieronder staat een lijst vermeld met de belangrijkste voordelen.

Enkele voordelen van Diode Lasers leasen bij MediLease
Veelgestelde vragen bij het leasen van Diode Lasers
Het aanvragen van een lease is mogelijk vanaf een totaal investeringsbedrag van minimaal € 5.000 exclusief btw.

Dat hangt af van de economische levensduur van de apparatuur. Gebruikelijke looptijden voor medische apparatuur zijn 36 maanden, 48 maanden, 60 maanden en 72 maanden. Bij uitzondering zijn de looptijden van 24 maanden en 84 maanden ook mogelijk.

Tussentijds aflossen is niet mogelijk. U kunt wel tussentijds afkopen. MediLease maakt voor u dan een afkoopvoorstel waarbij u de resterende termijnen in één keer afkoopt.

Indien er een financial leaseovereenkomst heeft ondertekend bent u automatisch economisch eigenaar van het object. Dit betekent dat de lease op de balans wordt geactiveerd. Na het betalen van de laatste maandtermijn zal automatisch ook het juridisch eigendom van het object worden overgedragen.

U bent te allen tijde zelf (verplicht) verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparaties van een object. Dit is iets wat u zelf kunt regelen met uw leverancier(s).

Nadat u de leaseovereenkomst juist heeft ondertekend en geretourneerd, zullen wij uw en/of uw leverancier inlichten dat zij de gewenste apparatuur mogen leveren. In overleg met de leverancier kan er vervolgens een moment gepland worden waarop het uitkomt om de objecten in ontvangst te nemen. Dat is iets wat u zelf met de leverancier(s) kunt afstemmen.

Philip van den Heuvel

Philip van den Heuvel

Philip is gespecialiseerd in leaseoplossingen voor Diode Lasers. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Onze leaseoplossingen

Financial Lease

Gaat u minder dan €100.000 investeren en wilt u direct investeringsaftrek kunnen claimen? Kies dan voor een financial lease. Vraag hier onder een lease aan en kies de looptijd die bij u past.

Operational lease

Met een operational lease beschikt u altijd over de nieuwste apparatuur tegen een vast bedrag per maand. Zo blijft uw organisatie 'state of the art' en bent u altijd verzekerd van goed werkende apparatuur.

Hoe werkt leasen bij MediLease?

MediLease is er voor iedere zorgprofessional. Van ziekenhuizen en tandheelkundige praktijken tot fysio’s en beauty centers. Of het nu gaat om grote of kleine investeringen, wij begrijpen welke leaseoplossing het beste aansluit bij uw situatie. Afhankelijk van uw specialisatie, de aard en de omvang van de investering kunt u hier bepalen welke oplossing het beste aansluit bij uw organisatie.

1
2
3
4

Lease aanvragen

Heeft u een nieuwe Diode Laser op het oog? Vraag voor investeringen vanaf €5.000 een lease aan, dan zorgen wij voor een maatwerk leaseoplossing die als gegoten past bij uw organisatie.

Ontvang een passend voorstel

Heeft u een lease aangevraagd? Dan gaan wij direct aan de slag om u een passend voorstel te doen en doen een financiële toetsing op het doorgegeven KvK-nummer.

Laatste gegevens aanleveren

Wilt u over gaan tot de lease? Dan hebben nog een aantal gegevens nodig voor het opstellen van de lease overeenkomst. Denk aan een geldig ID-bewijs, de UBO's en ondertekenaars binnen uw organisatie.

Aan de slag

Heeft u uw apparatuur volledig en in goede orde ontvangen? Dan betalen wij na uw goedkeuring de leverancier(s) uit en kunt direct aan de slag met uw nieuwe apparatuur.

Waarom MediLease?

Persoonlijk

Een grote investering in een nieuwe medische apparatuur betreft maatwerk. Daarom komen we graag bij u langs om u te adviseren in een financieringsoplossing die uw onderneming als gegoten past. Onze kracht is om nauw samen te werken met de leverancier die u zelf heeft gekozen.

Bankonafhankelijk

Bij grote investeringen kan een bank veel grip hebben op uw organisatie wanneer u dit financiert met een lening of met een lopend krediet. MediLease is bankonafhankelijk. Door te kiezen voor MediLease, gaat de lease dus niet ten koste van bestaande banklijnen en zijn er geen algemene zekerheden – verpandingen – vereist.

Maatwerk

MediLease is het boutique kantoor van Nederland in het leasen van medische apparatuur. Met toewijding voor ons vak en een uitgesproken betrokkenheid naar onze klanten toe, vertalen wij onze schat aan expertise in een maatwerkoplossing.

Enkele organisaties die dankbaar gebruik maken van onze expertise:

Het ontstaan van Stichting Cardiologie Amsterdam Stichting Cardiologie Amsterdam (SCA) is in 2008 opgericht door cardioloog en directeur Mattie Pieterse. Het …

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste kennisartikelen, klant- en leveranciersverhalen als eerste in uw inbox.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 18 mei en vrijdag 19 mei 2023 gesloten.