Netwerkevent Praktijkovername Mondzorg

29 september 2023

Netwerkevent Praktijkovername Mondzorg

29 september 2023

Misschien bent u tandartspraktijkhouder en denkt u na over het overdragen van uw praktijk. Of bent u juist tandarts en zzp’er, en ambieert u een eigen praktijk. MediLease organiseert samen met Van Lanschot Healthcare, Dental Partners en Raadgevers Kuijkhoven het netwerkevent ‘Praktijkovername mondzorg’, waar u met elkaar in contact komt. Ook delen we tijdens dit event kennis en inspiratie over praktijkoverdracht en de start of overname van een praktijk.

Voor ZZP tandartsen en praktijkhouders

Voor elke tandarts met een eigen praktijk komt er een moment waarop u overweegt te stoppen. Maar wat gebeurt er als u er klaar voor bent om uw praktijk over te dragen? Wie neemt het over en hoe gaat een overdracht in zijn werk?

Wellicht ontmoet u uw potentiële opvolger tijdens het unieke netwerkevent ‘Praktijkovername mondzorg’, georganiseerd door Van Lanschot Healthcare in samenwerking met Dental Partners, MediLease en Raadgevers Kuijkhoven, waarbij we u in contact brengen met zzp-tandartsen die onderzoeken of het praktijkhouderschap iets voor hen is.

Of u nu een tandarts bent op zoek naar overnamekandidaten, of een zzp-tandarts die nadenkt over het ondernemerschap: u bent van harte welkom om deze inspirerende en informatieve middag bij te wonen die geheel in het teken staat van praktijkoverdracht en de start of overname van een praktijk.

De sprekers

Alexander Ahlers en Jelmer van Veenendaal werken als praktijkadviseurs bij Raadgevers Kuijkhoven en hebben in deze rol veel tandartsen begeleid bij de start of overname van een praktijk. Pieter Steenhuizen en Sophie van Laarhoven werken beide als healthcare banker bij Van Lanschot Healthcare en helpen klanten die hun tandartspraktijk willen verkopen of overwegen een eigen praktijk te starten. Arda Evers is praktijkmanager bij Tandartspraktijk Van der Heide en kan u uit eigen ervaring vertellen waaraan u moet denken, bij de start van een praktijk.

Programma

De locatie is:
Van der Valk de Bilt
De Holle Bilt 1
3732 HM De Bilt

  • 14:30 uur – Inloop
  • 15:00 uur – Welkomstwoord – Sophie van Laarhoven
  • 15:05 uur – Ontdekken van het praktijkhouderschap – Alexander Ahlers, Jelmer van Veenendaal
  • 15:05 uur – Voorbereiding op het verkoopproces – Pieter Steenhuizen
  • 15:30 uur – Korte koffiepauze
  • 15:40 uur – Ervaring uit de praktijk – Arda Evers
  • 16:00 uur – Start wijnproeverij/borrel
  • 18:00 uur – Afsluiting

Bent u er klaar voor om samen de toekomst te ontdekken? Kom dan vrijdagmiddag 29 september vanaf 14.30 uur naar het netwerkevent ‘Praktijkovername mondzorg’.

Heeft u vragen over dit event? 

Neem dan contact op met Philip van den Heuvel.

Philip van den Heuvel MediLease

Philip van den Heuvel

Aanmelden voor dit event?

Klik dan op onderstaande button.

Aanmelden voor dit event

U kunt zich aanmelden via de button. Na registratie ontvangt u van ons een bevestiging voor in uw agenda.  

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei 2024 gesloten.