Loopanalyse-apparatuur leasen?
Wilt u uw nieuwe loopanalyse-apparatuur niet uit eigen middelen aanschaffen maar financieren met een slimme leaseoplossing van MediLease? Met ruim 35 jaar ervaring in het leasen van medische apparatuur adviseren wij u graag persoonlijk over de mogelijkheden van lease. Vraag direct een lease aan en wij nemen contact met u op.

Wat is loopanalyse?

“Om het beste inzicht te krijgen in het helpen van een patiënt met mobiliteitsproblemen is het uitvoeren van een loopanalyse vitaal. De apparatuur die hiervoor gebruikt wordt bestaat veelal uit: een loopband, meerdere camera’s, EMG-apparaten en analysesoftware.”

Om als fysiotherapeut, dokter, revalidatiespecialist of als prothese-expert effectief een patiënt te kunnen helpen, is het vaak nodig om een loopanalyse te doen. Hiervoor is gespecialiseerde apparatuur nodig. Deze apparatuur bestaat vaak uit meerdere hightech onderdelen die allemaal gebruikt worden voor het maken van een accurate observatie. Het doen van de loopanalyse kan in veel medische sectoren worden ingezet voor verschillende doeleinden. Een aantal voorbeelden staan hierboven.

Omdat details veel invloed hebben op de manier van leven van uw patiënt, is het belangrijk dat de apparatuur goed accuraat werkt. Voor elke toepassing kunt u een juiste samenstelling bedenken. U bent als expert de belangrijkste stakeholder op het gebied van welke apparatuur u nodig heeft. Wanneer u heeft bepaald wat uw gebied van expertise ofwel toepassing is, kunt u verder beslissen over apparatuur. Hoewel u enerzijds de beste loopanalyse-apparatuur wil hebben, is het wellicht voor uw praktijk niet het belangrijkste.

Waar wordt het ingezet?

Zoals hierboven kort aangestipt; de loopanalyse-apparatuur kan in veel medische sectoren en zelfs daarbuiten worden ingezet. De focus ligt voor MediLease op de specialisaties op het gebied van: fysiotherapie, ziekenhuizen en ZBC’s. Hiermee worden alle toepassingen van de loopanalyse-apparatuur omvat. Patiënten kunnen met lichamelijke klachten zoals bijvoorbeeld rugpijn, naar de fysiotherapeut. Er bestaat dus een kans dat dit komt door de manier van lopen.

Door een loopanalyse kan de fysiotherapeut zien hoe dit te verhelpen is. Er zijn verschillende mogelijkheden binnen deze analyse. Zo kunt u kijken naar naar de druk die de beenspieren uitoefenen, maar ook naar de beweging ten opzichte van het andere been. Zo kan de expert of arts een zo duidelijk mogelijk beeld creëren voor de patiënt. Dit beeld wordt ondersteund door de software die op basis van bepaalde maatstaven een aantal extra analyses maakt.

Loopanalyse-apparatuur leasen

Wilt u nieuwe loopanalyse-apparatuur leasen? Dit kan een grote investering zijn voor uw organisatie. Veel fysiotherapeuten, ziekenhuizen en ZBC’s kiezen daarom voor een slimme leaseoplossing van MediLease. Er zijn vele voordelen waarom veel van deze organisaties kiezen voor een leaseoplossing. Hieronder staat een lijst vermeld met de belangrijkste voordelen.

Enkele voordelen van loopanalyse-apparaten leasen bij MediLease
Veelgestelde vragen bij het leasen van loopanalyse-apparaten
Het aanvragen van een lease is mogelijk vanaf een totaal investeringsbedrag van minimaal € 5.000 exclusief btw.

Dat hangt af van de economische levensduur van de apparatuur. Gebruikelijke looptijden voor medische apparatuur zijn 36 maanden, 48 maanden, 60 maanden en 72 maanden. Bij uitzondering zijn de looptijden van 24 maanden en 84 maanden ook mogelijk.

Tussentijds aflossen is niet mogelijk. U kunt wel tussentijds afkopen. MediLease maakt voor u dan een afkoopvoorstel waarbij u de resterende termijnen in één keer afkoopt.

Indien er een financial leaseovereenkomst heeft ondertekend bent u automatisch economisch eigenaar van het object. Dit betekent dat de lease op de balans wordt geactiveerd. Na het betalen van de laatste maandtermijn zal automatisch ook het juridisch eigendom van het object worden overgedragen.

U bent te allen tijde zelf (verplicht) verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparaties van een object. Dit is iets wat u zelf kunt regelen met uw leverancier(s).

Nadat u de leaseovereenkomst juist heeft ondertekend en geretourneerd, zullen wij uw en/of uw leverancier inlichten dat zij de gewenste apparatuur mogen leveren. In overleg met de leverancier kan er vervolgens een moment gepland worden waarop het uitkomt om de objecten in ontvangst te nemen. Dat is iets wat u zelf met de leverancier(s) kunt afstemmen.

Philip van den Heuvel

Philip van den Heuvel

Philip is gespecialiseerd in leaseoplossingen voor loopanalyse-apparaten. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Onze leaseoplossingen

Financial Lease

Gaat u minder dan €100.000 investeren en wilt u direct investeringsaftrek kunnen claimen? Kies dan voor een financial lease. Vraag hier onder een lease aan en kies de looptijd die bij u past.

Operational lease

Met een operational lease beschikt u altijd over de nieuwste apparatuur tegen een vast bedrag per maand. Zo blijft uw organisatie 'state of the art' en bent u altijd verzekerd van goed werkende apparatuur.

Hoe werkt leasen bij MediLease?

MediLease is er voor iedere zorgprofessional. Van ziekenhuizen en tandheelkundige praktijken tot fysio’s en beauty centers. Of het nu gaat om grote of kleine investeringen, wij begrijpen welke leaseoplossing het beste aansluit bij uw situatie. Afhankelijk van uw specialisatie, de aard en de omvang van de investering kunt u hier bepalen welke oplossing het beste aansluit bij uw organisatie.

1
2
3
4

Lease aanvragen

Heeft u een nieuwe loopanalyse-apparatuur op het oog? Vraag voor investeringen vanaf €5.000 een lease aan, dan zorgen wij voor een maatwerk leaseoplossing die als gegoten past bij uw organisatie.

Ontvang een passend voorstel

Heeft u een lease aangevraagd? Dan gaan wij direct aan de slag om u een passend voorstel te doen en doen een financiële toetsing op het doorgegeven KvK-nummer.

Laatste gegevens aanleveren

Wilt u over gaan tot de lease? Dan hebben nog een aantal gegevens nodig voor het opstellen van de lease overeenkomst. Denk aan een geldig ID-bewijs, de UBO's en ondertekenaars binnen uw organisatie.

Aan de slag

Heeft u uw apparatuur volledig en in goede orde ontvangen? Dan betalen wij na uw goedkeuring de leverancier(s) uit en kunt direct aan de slag met uw nieuwe apparatuur.

Waarom MediLease?

Persoonlijk

Een grote investering in een nieuwe medische apparatuur betreft maatwerk. Daarom komen we graag bij u langs om u te adviseren in een financieringsoplossing die uw onderneming als gegoten past. Onze kracht is om nauw samen te werken met de leverancier die u zelf heeft gekozen.

Bankonafhankelijk

Bij grote investeringen kan een bank veel grip hebben op uw organisatie wanneer u dit financiert met een lening of met een lopend krediet. MediLease is bankonafhankelijk. Door te kiezen voor MediLease, gaat de lease dus niet ten koste van bestaande banklijnen en zijn er geen algemene zekerheden – verpandingen – vereist.

Maatwerk

MediLease is het boutique kantoor van Nederland in het leasen van medische apparatuur. Met toewijding voor ons vak en een uitgesproken betrokkenheid naar onze klanten toe, vertalen wij onze schat aan expertise in een maatwerkoplossing.

Enkele organisaties die dankbaar gebruik maken van onze expertise:

Het ontstaan van Stichting Cardiologie Amsterdam Stichting Cardiologie Amsterdam (SCA) is in 2008 opgericht door cardioloog en directeur Mattie Pieterse. Het …

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste kennisartikelen, klant- en leveranciersverhalen als eerste in uw inbox.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 18 mei en vrijdag 19 mei 2023 gesloten.