Samenwerking met Philips Healthcare

MediLease is de kwaliteitspartner voor financiele oplossingen in de medische sector. Wij streven ernaar om professionele zorgverleners te ondersteunen bij het financieren, beheren en plannen van hun apparatuur. Dat doen we veelal door het verzorgen van leaseonstructies. Dat kwaliteit daarbij een sleutelwoord is, staat buiten kijf. Werken met de meest moderne en hoogwaardige apparatuur is van doorslaggevend belang, zowel voor onze klanten als voor ons.

In dit artikel

Inhoudsopgave

Philips Healthcare

Wij zijn dan ook trots op onze samenwerking met Philips Healthcare, een wereldwijde speler van Nederlandse bodem. Philips Healthcare is onderdeel van Koninklijke Philips N.V., een onderneming met een veelzijdig aanbod op het gebied van gezondheidszorg en welzijn, dat gericht is op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door middel van tijdige innovaties. Philips Healthcare is gericht op het ontwikkelen van oplossingen op basis van de behoeften van zorgteams en patiënten. Men denkt een verschil te kunnen maken door barrières in de gezondheidszorg weg te nemen met behulp van innovatieve en betaalbare oplossingen voor de gehele zorgcyclus.

Bij Philips Healthcare wordt de unieke klinische expertise gecombineerd met menselijke inzichten om oplossingen te ontwikkelen die een toegevoegde waarde bieden voor de gehele zorgcyclus: van het voorkomen van ziekten tot de screening, diagnostiek, behandeling en nazorg, thuis of in het ziekenhuis. Op mensen gerichte gezondheidszorg houdt in: weten wat het is om patiënt te zijn en de problemen begrijpen waarmee zorgverleners worden geconfronteerd. Op basis hiervan streeft Philips Healthcare ernaar om intuïtieve, betaalbare en betere technologische oplossingen te ontwikkelen die de gezondheidzorg minder complex maken. Dat is vereenvoudigde gezondheidzorg.

Doordat men zich in toenemende mate bezighoudt met cardiologie, oncologie en gezondheidszorg voor vrouwen, richt Philips Healtcare zichj steeds meer op ernstige gezondheidsproblemen waar mensen mee kunnen kampen, zoals hartproblemen, long- en borstkanker en vaatziekten.

Acties

Samen met deze leverancier van topapparatuur heeft Medi Lease een tweetal acties uit mogen rollen, gericht op specifieke doelgroepen. Een groot aantal klinieken voor cardio-vasculaire ingrepen en orthopedie is door ons benaderd met het aanbod van een van de topapparaten uit de Ultrasound-lijn van Philips Healthcare: de CX 50 POC Cardio. Door zijn zeer hoge beeldkwaliteit is dit apparaat perfect voor het stellen van diagnoses.

Daarnaast is een grote aantal verloskundigenpraktijken in het land benaderd met een aantrekkelijk lease-aanbod voor de Clearvue 650, een apparaat wat door zijn haarscherpe beelden uitermate geschikt is voor het maken van 3D-echo’s of kleurenecho’s. Zo kunnen aanstaande ouders fraaie beelden meekrijgen van hun nog ongeboren kind. Beide apparaten zijn middels een aansprekend lease-aanbod gepresenteerd en dat moet vruchten af gaan werpen.

Wilt u apparatuur leasen van Philips Healthcare? Klik dan hier.

Deel dit artikel

Email
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Anderen bekeken ook:

De aanbevelingen zijn gebaseerd op rapport dat tot stand kwam uit een samenwerking tussen patiëntenorganisaties Ieder(in), MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid, Patiëntenfederatie Nederland en PGOsupport en …

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei 2024 gesloten.