Beauty centers

Heeft u nieuwe apparatuur op het oog voor uw salon? Met lease kunt u direct gebruik maken van uw nieuwe apparatuur en vanaf dag één omzet genereren.

Direct aan de slag met uw nieuwe esthetische apparatuur met een leaseoplossing van MediLease.

In de beauty branche wordt veel innovatieve apparatuur toegepast. Bijvoorbeeld voor endermologie, microdermabrasie, anti-aging en cryo behandelingen. Er zijn vele soorten en typen IPL apparatuur en lasers. Veel van die bedrijfsmiddelen stellen de beauty professional in staat zorgvuldiger én efficiënter het esthetische werk te doen. Ze kunnen meer behandelingen in minder tijd uitvoeren.

Toch is de aanschaf van een apparaat voor velen vaak een moeilijke keuze. Men vraagt zich af of de investering zich wel terugverdient en hoe de investering gefinancierd moet worden. Met een lease oplossing van MediLease kunt u snel door het gewenste apparaat te leasen. Daarmee bespaart u zich hoge investeringskosten en aan het einde van de leaseperiode is het apparaat uw eigendom.

Welke esthetische apparatuur kan ik leasen?

Eigenlijk alle soorten esthetische apparatuur kan in de lease worden ondergebracht.

Denk hierbij aan IPL-apparatuur, lasers, cryo-apparatuur, trilplaten, ontharingsapparatuur, beauty- & wellness apparatuur en lymfedrainage.

Een praktijkvoorbeeld met leasing

Even een voorbeeld. Stel, uw salon heeft 100 klanten die gemiddeld 4 keer per jaar voor een behandeling komen. Dat zijn 400 behandelingen per jaar. Met het nieuwe apparaat biedt u daarnaast een speciale behandeling aan met behandelprijzen tussen de €65,- en €135,-. Lukt het u om 100 behandelingen te verkopen dan stijgt de omzet flink met slechts een kleine tijdsinvestering. Met deze apparatuur kunt u dus meer mensen behandelen en meer verdienen.

Bij leasen is de financiering aan het apparaat gekoppeld en met enkele behandelingen per maand kunnen de leasekosten vaak al worden terugverdiend.

Philip van den Heuvel

Philip van den Heuvel

Philip is gespecialiseerd in leaseoplossingen voor beauty centers. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Voor beautycenters bieden wij verschillende maatwerk leaseoplossingen:

Operational Lease

Met een operational lease beschikt uw onderneming altijd over de nieuwste apparatuur tegen een vast bedrag per maand. Zo blijft uw onderneming 'state of the art' en bent u altijd verzekerd van goed werkende apparatuur.

Financial Lease

Gaat u minder dan €100.000 investeren en wilt u direct investeringsaftrek kunnen claimen? Kies dan voor een financial lease. Vraag hieronder een lease aan en kies de looptijd die het beste aansluit bij uw onderneming.

Pay-per-use

Het uitgangspunt van Pay-per-use is dat u betaalt per verrichte behandeling. Niet het aanschaffen en het in eigendom hebben van de apparatuur staat centraal, maar het gebruik ervan. Doe uw aanvraag, dan nemen wij contact met u op.

Hoe werkt leasen bij MediLease?

MediLease is al ruim 35 jaar de leasespecialist voor beauty centers. Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk aan de slag wilt met uw nieuwe apparatuur. Daarom kunt u bij ons eenvoudig en snel een leaseprijs berekenen, de gewenste looptijd selecteren en vervolgens uw lease aanvragen. Wij gaan dan direct voor u aan de slag om de financiering rond te krijgen.

1
2
3
4

Lease aanvragen

Heeft u nieuwe esthetische apparatuur op het oog? Vraag voor investeringen vanaf €5.000 een lease aan, dan zorgen wij voor een maatwerk leaseoplossing die als gegoten past bij uw praktijk.

Ontvang een lease offerte

Heeft u een lease aangevraagd? Dan gaan wij direct aan de slag om u een passend voorstel te doen zodat u precies weet wat er in de lease zit inbegrepen.

Laatste gegevens aanleveren

Wilt u over gaan tot de lease? Dan hebben nog een aantal gegevens nodig voor de overeenkomst zoals een geldig ID-bewijs en de ondertekenaars binnen uw organisatie.

Aan de slag

Heeft u uw apparatuur volledig en in goede orde ontvangen? Na uw goedkeuring betalen wij de leverancier uit en kunt u direct gebruik maken van uw apparatuur.

Waarom leasen?

Direct van start

Waarom wachten met investeren in nieuwe apparatuur? In plaats van dat u eerst het benodigde bedrag moet sparen, kunt u direct van start met uw nieuwe apparatuur. Hierdoor kunt u vanaf dag één omzet genereren en daarmee maandelijks leasetermijn.

Behoud van werkkapitaal

Om te kunnen groeien is het belangrijk om werkkapitaal te hebben. Dit betekent dat u cash nodig heeft om aan andere verplichtingen te voldoen. Geld dat u anders in de apparatuur had geïnvesteerd, kan nu vast en zeker meer renderend worden ingezet.

100% financiering

In tegenstelling tot een banklening, kunt u met leasing 100% van de aanschafprijs financieren. Ook zijn er verder geen extra zekerheden nodig. Indien uw organisatie de btw niet kan terugvorderen, is bij MediLease ook mogelijk om de btw mee te financieren.

Uitgelichte leveranciers van esthetische apparatuur

Leveranciersverhaal Laservision
‘‘Door het aanbieden van lease, hoeven we geen nee te verkopen. Dit vinden zowel onze klanten als wij zelf fijn.’’
Franklin Lems & Patrick van Gemst, Adviseur laserapparatuur & Mede-eigenaar
LaserVision – Interview met Patrick van Gemst en Franklin Lems
Folkert Looij
‘Door alle financiële opties aan te bieden, is de kans groter dat de aanschaf van een systeem door kan gaan en kunnen meer relaties aan de slag met kwalitatief goede behandelapparatuur.’
Folkert Looij, Finance specialist
Berg Care – Interview met Folkert Looij

Andere leveranciers van esthetische apparatuur

Enkele beauty centers die dankbaar gebruik maken van onze expertise:

Basic Skincare
Novéll skin clinic
Salon 358
Mooi institute (1)
Balans en voeding
Salon Sjur
Skintology
Care 4 your nails
Scroll naar top

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste kennisartikelen, klant- en leveranciersverhalen als eerste in uw inbox.